Sport

Scandal în urma meciului cu Olanda: Incidentul cu Ianis Hagi stârnește controverse

Scandal în urma meciului cu Olanda: Incidentul cu Ianis Hagi stârnește controverse

Scandal în urma meciului cu Olanda: “Hagi era pe nicăieri…”

Meciul dintre România și Olanda, în optimile EURO 2024, s-a încheiat cu o victorie clară a olandezilor, scor 3-0. Golurile au fost înscrise de Cody Gakpo (20′), printr-un șut la colțul scurt, și Donyell Malen (83′, 90+3), care a marcat după o pasă a aceluiași Gakpo și, ulterior, a finalizat un contraatac.

În primele minute ale meciului, Denzel Dumfries l-a lovit cu cotul în cap pe Ianis Hagi într-un duel aerian. Fiul „Regelui” Hagi și-a spart capul și a necesitat îngrijiri medicale. După câteva minute de tratament, Ianis s-a întors pe teren cu capul bandajat și a continuat să joace.

Fanii au fost surprinși și au comentat pe rețelele sociale aspectul lui Ianis Hagi, comparându-l cu “femeile care servesc cina la școală”.

Incidentul a fost intens discutat și pe platformele de social media. În timpul meciului, Ianis Hagi purta o plasă ciudată pe cap, lucru care a stârnit ironii și comentarii din partea fanilor. Unul dintre ei a întrebat: „de ce poartă Ianis Hagi o plasă de ceapă pe cap?”, conform publicației Daily Mail.

Deși incidentul a fost unul dur, Hagi a continuat să joace fără să fie vizibil afectat de accidentare. Totuși, după încheierea meciului, Ianis a fost dus separat la spitalul din Munchen pentru verificări suplimentare.

La finalul meciului, Gică Hagi, tatăl lui Ianis, a declarat că nu s-a speriat de accidentarea fiului său, considerând că astfel de incidente fac parte din fotbal: “Nu m-am speriat la accidentarea lui Ianis, face parte din joc, fiind un sport de contact”.

Cu toate că mulți români au apreciat efortul naționalei, au fost și voci critice. Internauții au fost duri în comentarii, criticându-l inclusiv pe Ianis Hagi:

„Au ajuns până aici! Este clar că nu am fost la înălțime, fizic ne-au depășit! S-au învins singuri, nu au știut să se apere, cel puțin Hagi era pe nicăieri! Am fost niște panarame. Toți jucătorii au fost și sunt buni. Ianis nu-i bun de nimic… IANIS nu este de echipa națională, nu degeaba nu l-a vrut nicio echipă pe unde a fost în Europa. Atinge o dată, de două ori mingea și mass-media îl ridică până la cer. Încă se pare că mai joacă Gică Hagi pentru el”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Acest meci și incidentul cu Ianis Hagi au generat o mulțime de reacții și discuții, subliniind încă o dată pasiunea și controversa din jurul fotbalului românesc.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts