Noutăți

Roxana Ionescu dezvăluie viața după televiziune: fericire și spontaneitate

Roxana Ionescu dezvăluie viața după televiziune: fericire și spontaneitate

După ce s-a bucurat de o carieră de succes în televiziune, marcând inimile românilor ca Mama Natură, Roxana Ionescu a ales să părăsească scena publică. Acum, la zece ani de la retragerea din televiziune, Roxana împărtășește cum și-a regăsit fericirea într-un cadru mult mai privat și personal.

Cunoscută pentru energia sa contagioasă și prezența carismatică în emisiuni precum „Ciao, Darwin!”, Roxana a lăsat în urmă zilele de fast și strălucire ale televiziunii. Aceasta a fost văzută recent la Festivalul UNTOLD din Cluj, bucurându-se de muzică și compania prietenilor, alături de soțul ei, Tinu Vidaicu.

O nouă etapă în viața Roxanei

Roxana își găsește acum bucuria în spontaneitatea activităților pe care le desfășoară în clubul lor, dar și în rutina zilnică alături de Tinu. Reflectând asupra schimbărilor din viața sa, Roxana împărtășește cu entuziasm:

“Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată!

Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta!

Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală.

În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă”.

Îmbrățișând această nouă fază a vieții, Roxana și Tinu au consolidat recent legătura lor printr-o ceremonie religioasă, marcând un nou capitol de împlinire personală și emoțională.

Fosta Mama Natură ne arată că există viață după televiziune, o viață plină de împliniri personale și momente de neuitat alături de cei dragi. Roxana Ionescu, odată lumina reflectoarelor, este acum lumina propriului său camin, exemplificând cum schimbările majore pot aduce cele mai frumoase capitole ale vieții.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts