Generale

Profetia lui Ioan de la Ierusalim – Avertismente despre viitor

Profetia lui Ioan de la Ierusalim - Avertismente despre viitor

Profetia lui Ioan de la Ierusalim – „Peste o mie de ani femeile se vor culca cu femeile și bărbații cu bărbații, bătrînii se vor culca cu copilele și aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi și vor fi considerate de toți ca lucruri firești. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi.”

Ioan de la Ierusalim, cavaler templier care a trăit în anul 1099, a făcut o profeție care pare să prevadă cu exactitate un viitor tulburător. El a descris Al Treilea Război Mondial și a oferit o perspectivă detaliată asupra evenimentelor mondiale care vor avea loc până în anul 3000.

Profețiile sale s-au dovedit a fi surprinzător de precise în ceea ce privește perioada până în anul 2000. El a lăsat în urmă cuvinte care încă provoacă fiori și ne invită să reflectăm la viitorul omenirii. Într-una din viziunile sale, el a afirmat:

„Văd și știu. Ochii mei citesc în adâncurile cerului întâmplările viitoare și eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mână mă conduce spre ceea ce voi nici nu vedeți și nici nu știți.”

Ioan de la Ierusalim a descris lumea așa cum o vedea peste o mie de ani: o lume a destrăbălării și a pierderii valorilor morale, unde tradițiile și credința vor fi uitate. „Femeile se vor culca cu femeile și bărbații cu bărbații, bătrînii se vor culca cu copilele,” a prezis el, menționând că astfel de fapte vor deveni normale și legiferate.

El a profețit războaie între popoarele Răsăritului și un viitor în care tehnologia va permite oamenilor să se simtă precum zeii, dominând oceanele și cerul. „Vor ține în pumnii lor puterea soarelui și se vor crede dumnezei,” a spus el, dar a avertizat că setea de putere va duce la prăbușirea în abis.

În cuvintele sale, a pictat o lume marcată de destrăbălare, nelegiuiri, boli și corupție, unde nimeni nu va avea încredere în cuvântul dat sau în onoare, iar oamenii vor deveni sclavi ai propriei bogății. „Oamenii vor cădea în păcate trupești înfiorătoare, bărbații și femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare și semeață în destrăbălarea ei.”

Profeția lui Ioan de la Ierusalim ne avertizează despre schimbările morale și sociale pe care le va aduce viitorul. Mesajul său poate fi interpretat ca o chemare la trezire și la reînnoirea credinței în valorile noastre.

Sursa: cersipamantromanesc.wordpress.com

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts