Generale

Un cuplu francez găsește o grenadă din Primul Război Mondial în sacul de cartofi cumpărat de la piață!

Un cuplu francez găsește o grenadă din Primul Război Mondial în sacul de cartofi cumpărat de la piață!

În Franța, un cuplu a avut parte de o surpriză neplăcută când a găsit o grenadă neexplodată din Primul Război Mondial în timp ce sorta un sac de cartofi de 25 de kilograme. Incidentul a avut loc chiar în casa lor, după ce femeia a scos o parte din cartofi pentru gătit. Observând un cartof cu o formă și consistență neobișnuite, l-a separat de restul fără să-și dea seama de pericolul potențial.

Soțul a intrat în bucătărie și, observând „cartoful” ciudat, a decis să îl examineze mai atent. În scurt timp, și-a dat seama că ceea ce părea un cartof era, de fapt, o grenadă neexplodată din Primul Război Mondial. A fost un moment plin de tensiune în casa lor, bărbatul reacționând rapid și alertându-și soția să iasă imediat din locuință, conștient de pericolul iminent.

Fără să piardă vremea, soțul a anunțat autoritățile și, pentru a minimiza riscul unei explozii accidentale, a mutat grenada într-un colț izolat al curții. Această acțiune rapidă a fost crucială pentru siguranța lor și a vecinilor.

Situația s-a rezolvat fără incidente majore, deoarece echipa de deminare a ajuns la timp pentru a neutraliza și îndepărta grenada în siguranță. Incidentul le-a amintit tuturor despre pericolele rămase în urma vechilor conflicte și importanța de a fi vigilenți în fața obiectelor neidentificate, care ar putea fi periculoase.

Cuplul a rămas nevătămat, dar a fost marcat de această experiență șocantă, ce s-a petrecut în mod surprinzător într-un sac obișnuit de cartofi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts