Generale

Povestea unei Tinere de 23 de Ani care Devine Mamă pentru Sora sa de 17 Ani

Povestea unei Tinere de 23 de Ani care Devine Mamă pentru Sora sa de 17 Ani

„Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani!” Povestea inimaginabilă a celor două fete din imagine

Astăzi vreau să vă împărtășesc o poveste incredibilă și emoționantă despre curaj, iubire și responsabilitate. O tânără în vârstă de 23 de ani, Hunter Nelson, a devenit figura parentală pentru sora ei vitregă de 17 ani, Gracie, după ce ambii părinți au trecut în neființă.

Hunter și-a asumat acest rol dificil acum aproape doi ani, iar povestea lor a devenit virală pe TikTok. Aici, Hunter a împărtășit provocările și bucuriile de a crește un adolescent, mai ales când diferența de vârstă dintre ele este atât de mică. Răspunsurile din partea comunității online au fost diverse, unii oameni fiind sceptici cu privire la capacitatea ei de a fi un părinte adecvat la o vârstă atât de fragedă.

Inițial, Hunter a încercat să găsească un plasament adecvat pentru Gracie după moartea părinților lor. „Am încercat câteva opțiuni diferite, dar nu s-au dovedit viabile – era probabil să fie plasată în grija altora pentru că nu eram considerată o opțiune viabilă, fiind atât de tânără și locuind în alt stat”, a explicat Hunter conform Daily Star.

Când i s-a spus că poate solicita tutela, Hunter a acționat rapid: „Atunci când mi s-a spus că pot solicita tutela, am mers la tribunal a doua zi și am depus cererea. Luna următoare, în iunie, mi s-a acordat tutela.” De atunci, Hunter, care este specializată în educație primară, a devenit oficial „mamă” pentru sora ei vitregă, și acum locuiesc împreună în Kentucky.

În timpul vieții lor împreună, Hunter a stabilit doar două reguli esențiale pentru Gracie: să nu fumeze, să nu consume alcool sau să vapeze și să nu mintă. Gracie a fost de acord cu aceste reguli și chiar le-a considerat necesare pentru siguranța sa. „Nu o numesc mamă [pe Hunter] sau altfel, suntem doar surori. Ea este doar o figură parentală”, a subliniat Gracie.

Hunter nu regretă niciun moment decizia de a-și dedica primii ani ai maturității creșterii surorii sale. „Ar putea să plece la 18 ani, dar nu voi regreta niciodată că am preluat tutela ei. Chiar și la 21 și 15 ani, aș fi pierdut atât de multe din viața ei și din cea a mea. Ea devine cea mai bună prietenă a mea. Nu am pierdut ani din viața mea, ci am câștigat mult”, a concluzionat Hunter.

Aceasta este povestea lor – una despre sacrificiu, iubire și creștere personală. Hunter și Gracie ne arată că familia nu înseamnă doar legături de sânge, ci și angajament și sprijin reciproc.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts