Generale

Povestea unei Bătrâne din Kiev Care Citește Cărți în Supermarket

Povestea unei Bătrâne din Kiev Care Citește Cărți în Supermarket

Într-un colț al lumii, o bătrânică a devenit sursa de inspirație pentru mulți, datorită obiceiului ei neobișnuit. Aceasta a atras atenția pe internet datorită vizitelor sale frecvente la un supermarket, dar nu pentru cumpărături, ci pentru a citi.

Femeia, în vârstă respectabilă, a fost observată de mai multe ori pe săptămână în supermarket, pierdută printre paginile cărților așezate pe rafturi. Managerul magazinului, inițial surprins de această obișnuință, a decis să o aștepte într-o zi cu o banchetă confortabilă, oferindu-i astfel un loc prietenos pentru lectura ei liniștită.

Reacțiile online nu au întârziat să apară, multe dintre ele exprimând admirație și respect pentru gestul bătrânei. Comentariile, pline de entuziasm și apreciere, evidențiază raritatea unui astfel de comportament în zilele noastre.

” Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească. Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească! Și-atunci, managerul a așteptat-o într-o zi cu o banchetă, să aibă un loc cumsecade pe care să se așeze și să citească în tihnă.

” Așa ceva în zilele noastre mai rar vezi. Felicitări Buni/ Cam câți tineri fac așa ceva azi????/ Minunat!!!Maxim respect!!!Demn de luat exemplu!!! Ziua mea tocmai ce a devenit mai bună!/ Wow, minunat!/ Draga de ea!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

De unde este bătrânica pasionată de citit?

Foarte mulți români, impresionati de bătrânică, se întreabă de unde este femeia.

Ei bine, bătrâna ar fi din Kiev, acolo unde ar fi fost și surprinsă în supermarket citind cărți.

” Super frumos! Ca idee, insa, fotografiile sunt facute in kiev(google lens search)/ Nu contează ce magazin este sau unde, contează gestul./

Ne-ar fi placut sa spunem ca e in Romania dar nu e. Ceea ce nu face povestea mai putin frumoasa:)”, au mai scris oamenii, în mediul online.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts