Noutăți

Povestea emoționantă a Ancăi Molnar: Cum a aflat că era grav bolnavă “Am început să plângem. Nu știa mai nimeni…”

Povestea emoționantă a Ancăi Molnar: Cum a aflat că era grav bolnavă “Am început să plângem. Nu știa mai nimeni…”

Vestea că Anca Molnar, cunoscutul make-up artist, a plecat dintre noi la doar 35 de ani, a cutremurat lumea showbizului românesc. Celebrități care au colaborat cu ea sunt încă în stare de șoc și suferință.

Alina Radi, o prietenă apropiată a Ancăi, a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech-Știri, în care a împărtășit detalii despre prietenia lor și despre momentul dureros în care Anca i-a dezvăluit diagnosticul, după un control medical în București.

Anca Molnar a pierdut lupta cu cancerul marți, 11 iunie 2024. Renumită pentru talentul său în arta machiajului, era preferata multor vedete din România. Alina Radi, prietena ei de suflet, ne-a povestit despre cum au început să colaboreze și despre legătura strânsă care s-a creat între ele.

“Ne cunoșteam de mulți ani. Ne-am cunoscut în 2012-2013, când a făcut primul ei curs de make-up. M-a contactat și de atunci s-a legat o prietenie frumoasă între noi. Ulterior, chiar ea mi-a recomandat să fac un curs, apoi am colaborat în diverse proiecte. Era o femeie sociabilă, prietenoasă, nu aveai cum să nu legi o prietenie cu ea. Rămâne de neînlocuit. Era o femeie atât de bună…”, a declarat Alina Radi.

Simptomul care a determinat-o pe Anca Molnar să consulte un medic

Ultima discuție pe care Alina a avut-o cu Anca a avut loc acum două luni și a fost una extrem de emoționantă.

Anca a descoperit că are o tumoare pe creier în urma unui control medical efectuat în Capitală. Durerile de cap intense au fost cele care au alarmat-o și au determinat-o să caute ajutor medical.

“Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!”

Alina ne-a spus că Anca se plângea de dureri de cap de mult timp. “Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a conchis Alina Radi.

Când va fi înmormântată

Trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar va fi depus la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, ora 18. Înmormântarea va avea loc joi, 13 iunie, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, a anunțat soțul ei, Claudiu Molnar, pe rețelele sociale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts