Generale

Poveste de dragoste transformată într-un coșmar la Botoșani

Poveste de dragoste transformată într-un coșmar la Botoșani

În luna martie a acestui an, o poveste care ar fi trebuit să fie de dragoste a devenit un adevărat coșmar pentru o femeie din comuna Broscăuți, județul Botoșani. După mai multe schimburi de mesaje pe o rețea de socializare, femeia, în vârstă de 69 de ani, a decis să îl invite la ea acasă pe bărbatul de 63 de ani pe care îl cunoscuse online.

Ce ar fi trebuit să fie o seară romantică s-a transformat rapid într-un scenariu de film de groază. Bărbatul, în loc să fie amantul așteptat, a devenit un hoț periculos. „În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul ca, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuţii pe o reţea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia. Ulterior, îndata de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Alertați, polițiștii au demarat investigații amănunțite, extinzând cercetările și în alte județe. Au fost efectuate percheziții atât la locuința folosită de suspect, cât și la sediul companiei unde acesta lucra. În urma acestora, au fost găsite mai multe obiecte furate.

Suspectul a fost prins în județul Ilfov și adus la IPJ Botoșani pentru audieri. „Bărbatul de 63 de ani a fost depistat în județul Ilfov, fiind escortat către IPJ Botoșani, unde, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, a adăugat Delia Nenişcu.

Această întâmplare nefericită este un avertisment grav pentru toți cei care caută conexiuni pe internet. Este crucial să fim vigilenți și să ne asigurăm că întâlnirile cu persoane cunoscute online se desfășoară într-un mediu sigur și public. Siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts