Generale

După O Zi de Muncă, Pompierul Marian Face un Gest Admirabil în Slatina

După O Zi de Muncă, Pompierul Marian Face un Gest Admirabil în Slatina

Plutonierul adjutant Miulescu Marian, membru al Detasamentului de Pompieri din Slatina, a avut o zi deosebită care l-a pus în lumina reflectoarelor nu pentru lupta cu flăcările, ci pentru un act de onestitate rar întâlnit. După ce și-a încheiat tura la serviciu, Marian a avut o surpriză neașteptată în timp ce se afla la un bancomat în municipiul Slatina, în zona Steaua.

Aici, Marian a descoperit suma de 1.000 de lei uitată de cineva la bancomat. Fără să stea pe gânduri, el a ales să intre în sediul băncii și să ceară ajutorul angajaților pentru a găsi proprietarul sumei de bani. Într-un timp relativ scurt, persoana care retrăsese banii, un bărbat din Draganesti-Olt, a fost contactată și s-a întors la bancă pentru a-și recupera suma, care se dovedise a fi rata sa lunară la bancă. Bărbatul l-a mulțumit pe Marian pentru gestul său, exprimându-și uimirea și recunoștința.

Această faptă a lui Marian nu a trecut neobservată, comanda unității sale hotărând să-l recompenseze prin citarea sa printr-un ordin de zi pe unitate. Acest gest nu este singular în rândul salvatorilor din regiune. În aceeași lună, un alt pompier, plt.maj. Victor Radu, paramedic SMURD în cadrul aceleiași unități, a acordat primul ajutor într-un accident rutier, fiind de asemenea recompensat pentru acțiunile sale eroice.

Astfel, aceste evenimente scoate în evidență caracterul nobil și dedicarea salvatorilor din Slatina, care, chiar și în afara orelor de serviciu, își continuă misiunea de a ajuta și proteja comunitatea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts