Generale

Oportunitate unică pentru pensionari: Locuiți gratuit într-o căsuță de vis la țară

Oportunitate unică pentru pensionari: Locuiți gratuit într-o căsuță de vis la țară

Într-un gest profund emoționant și rar întâlnit, un român a decis să împărtășească cu alții un colț din paradisul său personal. Amintirile pline de căldură și nostalgia vremurilor petrecute în casa bunicilor l-au inspirat să facă acest pas. Astfel, el oferă posibilitatea unei doamne pensionare sau unei familii de pensionari să locuiască fără costuri în casa sa de la țară. Motivația? Să aducă în acest spațiu o prezență care să îl mențină „viu” și să ofere o întâmpinare călduroasă proprietarului în rarele sale vizite de weekend.

Această ofertă generoasă a fost răspândită pe rețelele sociale, unde utilizatorii își exprimă speranța că va găsi persoana sau familia potrivită care să aprecieze și să îngrijească acest loc special.

„Suntem in căutarea unei doamne pensionare sau a unei familii de pensionari care sa locuiască pe viata, limitat sau nelimitat, in căsuța noastră de la tara si care sa ne aduca aminte cu bucurie de bunica noastra iar noi sa venim in weekend si sa petrecem clipe frumoase împreuna, ca si cand am fi parinti si copii.

Dorim ca doamna sa fie (daca se poate) nefumatoare si iubitoare de animale deoarece avem cativa caini pe care ii iubim si carora trebuie sa le dea de mancare si apa de doua ori pe zi, cu mancare cumparata de noi. Putem sa luam si alte animale daca se doreste: purcei sau gaini.

Casa este in Ialomita, pe DN2A intre Urziceni și Slobozia (localitatea Ciochina-conform anuntului) e solida si in stare foarte buna. Avem o bolta cu vita de vie, o gradina de flori de 200 mp si o livada de 700 mp cu meri, pruni, gutui, ciresi, peri, corcodusi, visini. Casuta e cocheta si foarte bine compartimentata, e din cărămida, e mobilata 75%, are trei 3 camere, bucătărie de iarna, baie, garaj, bucătărie de vara, foișor. De asemenea, avem sobe din teracota dar si centrala termica pe lemne cu calorifere, put forat, boiler, panouri solare, bucătărie de vara, 200 mp de curte betonata.

Va rog sa scrieti detalii despre Dvs. pe email: eurototalexpert@yahoo.com , unde va rog sa imi lasati telefonul Dvs si va sun eu”

Proprietatea se află în Ialomița, undeva între Urziceni și Slobozia, în localitatea Ciochina, și este descrisă ca fiind solidă și bine întreținută. Cu o bogată vegetație, inclusiv o livadă impresionantă și o grădină de flori, locul este perfect pentru cineva care iubește natura și liniștea. Facilitățile casei, de la bucătăria de vară la sistemul de încălzire eficient, sunt gândite să ofere confortul necesar, făcând din această casă locul ideal pentru a se bucura de o bătrânețe liniștită și plină de frumos.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts