Generale

O Scrisoare Emoționantă de la Mamă la Noră: O Legătură Deosebită

O Scrisoare Emoționantă de la Mamă la Noră: O Legătură Deosebită

Bun venit sau re-bun venit pe blogul nostru, indemnulinimii.ro, locul unde zilnic ne străduim să vă oferim un flux constant de informații utile și inspiraționale.

Dacă găsiți valoare în ceea ce vă împărtășim, nu ezitați să distribuiți aceste gânduri și în cercurile voastre de prieteni și cunoscuți. Vă mulțumim din suflet!

Există o concepție comună cum că mamele băieților tind să fie mai protectoare și, în consecință, să devină soacre mai dificile decât cele ale fetelor. Totuși, povestea pe care v-o împărtășim astăzi răstoarnă această idee.

În centrul acestei narațiuni stă o mamă care își primește viitoarea noră nu doar cu brațele deschise, dar și cu inima larg deschisă. În scrisoarea sa, aceasta își exprimă sentimentele profunde și afecțiunea sincera, văzând-o pe noră nu doar ca pe o extensie a familiei, ci ca pe fiica pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

”Dragă noră,

De fiecare dată sunt întrebată ce fel de bărbați vreau să devină fiii mei. Deși sunt copiii mei, sunt conștientă că nu cresc doar niște copii, ci viitori bărbați. Ei, mai târziu, vor deveni soți și tați, iar eu pentru aceste roluri îi pregătesc. Este responsabilitatea mea să îi formez pentru a ține o familie și a-și face un rost. Încă nu te cunosc, dar te iubesc. Te iubesc pentru că îmi iubești fiul, iar el, la rândul lui, te iubește. Știu că, deși este băiatul meu, într-o zi tu îmi vei lua locul alături de el.

Tu îl vei ține de mână, tu îl vei săruta de noapte bună și cu tine își va împărți temerile. Mereu mi-am dorit o fiică, iar tu vei fi aceea. Așa cum tu însemni totul pentru părinții tăi, așa și copiii mei sunt totul pentru mine. Îmi doresc sa fii blândă și bine crescută. Îmi doresc să te iubești în primul rând pe tine, deoarece aceea este cea mai importantă formă de iubire. Îmi doresc să fii protejată de Dumnezeu, iar fiul meu să te vadă ca pe un dar. Îmi doresc să te respecți.

Să fii sinceră și să spui ce gândești, să iei atitudine când are loc o nedreptate și să oferi încurajări. Știu că fac multe greșeli, dar îmi învăț copilul să te iubească. Și el este om și greșește, oferă-i spațiu și posibilitatea să-și repare greșelile. Nu te va completa, așa cum nici tu nu îl vei completa, dar acceptându-vă defectele și susținându-vă, veți fi mai puternici împreună.

O să-ți împărtășesc toate secretele mele, ca tu să-l poți iubi. O să-l învăț cât de fragilă este o inimă de femeie, care, odată frântă, nu se mai poate repara. Îmi doresc ca fiul meu să nu-ți frângă niciodată inima. Eu o să-l învăț ce înseamnă respectul și onoarea. Vreau sa fie un bărbat curajos, sincer, integru și cu frica de Dumnezeu. Îmi doresc să-și urmeze visurile, iar asta vreau și pentru tine. Eu o să-i amintesc mereu ce înseamnă să respecți o femeie și ca, înainte sa fii a lui, ești a Domnului și a părinților tai.

Îmi doresc să construiți împreună o viață frumoasă și să nu renunțați unul la celălalt. Vor fi zile când te vei îndoi de el. Dar atunci sper să te gândești ce v-a ținut împreună atâta vreme. Vor mai trece ani până ne vom întâlni. Dar eu deja te iubesc și mă rog pentru tine. Când te voi întâlni, te voi iubi și mai mult.

Cu drag,
Soacra ta.”

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts