Noutăți

nunț Îngrijorător despre Starea de Sănătate a lui Kate Middleton

nunț Îngrijorător despre Starea de Sănătate a lui Kate Middleton

Anunț Îngrijorător despre Starea de Sănătate a lui Kate Middleton

Kate Middleton, Prințesa de Wales, trece prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer. Această veste a determinat echipa medicală să o monitorizeze atent, motiv pentru care Kate va lipsi o perioadă de la evenimentele publice ale Familiei Regale britanice.

Recent, s-a anunțat că Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, va participa la ceremonia ce marchează 80 de ani de la debarcarea Zilei Z. Evenimentul va avea loc la Omaha Beach și Saint Laurent sur Mer în Franța. În această călătorie, Prințul va fi însoțit de Regele Frederik al Danemarcei, Prințul Moștenitor Haakon al Norvegiei, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima a Țărilor de Jos. Cu toate acestea, Kate Middleton nu va fi prezentă, fiind implicată în tratamentul pentru cancer.

În plus, Casa Regală britanică a anunțat că își va ajusta programul de angajamente în contextul alegerilor generale viitoare din Marea Britanie, programate pentru 4 iulie 2024. La conferința de presă din 22 mai, Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a prezentat detalii despre alegeri.

După acest anunț, un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a declarat:

„În urma declarației primului ministru în această după-amiază de convocare a alegerilor generale, familia regală va amâna, în conformitate cu procedura normală, angajamentele care pot părea să distragă atenția de la campania electorală.”

Acesta a adăugat:

„Majestățile Lor își trimit sincere scuze oricui dintre cei care ar putea fi afectați ca urmare a acestei decizii.”

Chiar dacă Prințul William va interveni în locul tatălui său la acest eveniment special, Regele Charles și Regina Camilla vor participa la o altă ceremonie de Ziua Z.

În acest context, Kate Middleton a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe tratamentul său. Până acum, informațiile despre starea ei de sănătate au fost furnizate doar de soțul ei, Prințul William, sau de reprezentanții Casei Regale.

Sperăm cu toții ca Kate să se recupereze rapid și să revină în sânul familiei regale cât mai curând posibil.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts