Noutăți

Nero, Cățelul Pierdut și Regăsit După Trei Ani în Alba Iulia – O Poveste Emoționantă

Nero, Cățelul Pierdut și Regăsit După Trei Ani în Alba Iulia - O Poveste Emoționantă

Povestea cățelului Nero, din Alba, este cu adevărat demnă de un film! Cum l-au regăsit stăpânii lui după trei ani de când s-a rătăcit.

De câteva zile, în preajma unui magazin din Alba Iulia, a fost observat un câine extrem de neîngrijit, cu răni și plin de ciulini. Șansa câinelui a venit datorită Andreei, o tânără voluntară care l-a preluat și l-a dus la veterinar, unde a avut loc o descoperire incredibilă. Povestea lui Nero este cu adevărat impresionantă!

Fotografiile cu cățelul au fost distribuite pe diverse grupuri de socializare, în speranța că cineva îl va adopta.

Șansa lui Nero, care petrecuse câteva zile în zona magazinului, a venit de la o tânără pasionată de animale.

Andreea Berar, voluntară în cadrul asociației Help 4 Strays, a decis să îl salveze de pe străzi și să-l ducă la veterinar pentru tratament.

Fiind slăbit, acoperit de răni, murdar și plin de ciulini, câinele a fost consultat de un veterinar.

Când a fost verificat pentru microcip, Andreea și medicul veterinar au avut parte de o surpriză uriașă: câinele avea microcip și fusese pierdut de trei ani.

Reacția stăpânilor, când au fost contactați, a fost de necrezut – abia au putut crede că Nero a fost în sfârșit găsit. S-au grăbit să vină să-și recupereze prietenul pe care îl pierduseră de mult timp, conform alba24.ro.

„Am luat legătura cu proprietarul, care era în stare de șoc că vestea era reală. Îl căutaseră peste tot, chiar și cu ajutorul unei drone” – spune Andreea.

„De aproximativ o săptămână, în zona sensului giratoriu de la Dedeman, a apărut acest cățeluș. Mare, slăbit, cu multiple răni și ciulini, abia se mai putea deplasa.

Multe persoane l-au postat pe rețelele de socializare, dar fără să reușească să-i găsească ajutor. Aseară, pe la ora 11, l-am zărit: dormea pe ciment, în același loc. Se zvonea că a fost alungat din curtea cuiva, pe motiv că ar fi prea bătrân și inutil. M-am hotărât să-l iau, să-l duc la veterinar și să am grijă de el. L-am căutat în toată zona, dar fără succes. Am apelat chiar și la serviciul de ecarisaj, crezând că a fost preluat după o reclamație.

Până la urmă, l-am găsit în parcarea magazinului Profi. L-am transportat la clinica veterinară și, în timp ce era examinat… am descoperit că avea microcip: ERA PIERDUT DE 3 ANI!!!!

Am contactat imediat proprietarul, care nu putea crede că acest lucru este posibil. L-au căutat în toate modurile posibile, inclusiv cu o dronă. S-au prezentat de îndată să-l recupereze, era cățelușul lor iubit! Arăta complet diferit față de cum era când s-a pierdut și a fost furat.

Având în vedere blândețea lui Nero, este foarte probabil că a fost răpit și ținut în condiții grele pentru mult timp. Până la urmă, a fost abandonat pe stradă, dar… a avut noroc. Norocul lui a fost că era MICROCIPAT. Este atât de important să-ți microcipezi câinele și, de asemenea, să-l sterilizezi. Familia a menționat că Nero a fost atras de o femelă în călduri, a spart gardul și a fugit. A fost răpit și a rămas de negăsit timp de 3 ani”, a relatat Andreea pe pagina sa de Facebook.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts