Noutăți

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Vecinii au râs cu lacrimi

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Vecinii au râs cu lacrimi

În cotidianul uneori monoton al vieții de apartament, un episod neașteptat a reușit să aducă un strop de veselie în rândul locatarilor unui bloc, dar și în spațiul virtual. Un anunț inedit lipit pe avizierul blocului a devenit rapid subiectul preferat de discuție atât între vecini, cât și în mediul online.

Nu se cunoaște cu precizie orașul în care s-a petrecut această întâmplare amuzantă, însă fotografia mesajului a ajuns pe Facebook și, în scurt timp, a strâns zeci de reacții și comentarii. Locatarii blocului au fost surprinși să descopere rugămintea unor vecini, care, cu umor și o doză de sinceritate, au cerut celor care consumă cannabis să o facă pe balcon. Motivul? Mirosul pătrundea prin sistemele de ventilație, afectându-i pe ceilalți locuitori. Textul afișat,

Rugăm locatarii care fumează iarbă, să o facă pe balcon deoarece mirosul intră prin gurile de ventilație în apartamente și ne drogăm în locuințe. Mulțumim!„, a generat o avalanșă de reacții pline de umor.

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Vecinii au râs cu lacrimi

Reacțiile online nu s-au lăsat așteptate, mulți exprimându-și dorința de a avea astfel de vecini, în contrast cu cei zgomotoși sau prea serioși. Comentariile variau de la glume despre schimburi de apartamente pentru a beneficia de „aromele” respective, până la comparații amuzante cu mirosurile obișnuite din blocuri, precum ceapa călită.

Într-un alt caz, tot dintr-un bloc neidentificat, un locatar s-a simțit nevoit să își exprime nemulțumirea față de zgomotele produse de un vecin care folosea bormașina și ciocanul în ore nepotrivite. Mesajul său, deși serios, a fost prezentat într-o manieră care a stârnit zâmbete, dovadă fiind rapiditatea cu care a circulat pe internet după ce a fost fotografiat și împărtășit de un alt vecin.

Aceste episoade subliniază modul în care umorul și creativitatea pot transforma situații cotidiene în momente memorabile, aducând oamenii împreună și oferind o pauză binevenită de la rutina zilnică. Într-o lume unde conexiunile umane sunt esențiale, un simplu bilet la avizier poate deveni puntea între oameni, declanșând lanțuri de râsete și conversații pline de veselie.

”Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz. Vreau să îi transmit un mesaj:

IDIOTULE, există speranță!

Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal!

Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare.

Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic.”, a transmis vecinul supărat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts