Noutăți

Lidl face angajări masive: salarii atractive și beneficii generoase

Lidl face angajări masive: salarii atractive și beneficii generoase

Lidl România continuă să fie recunoscută ca o companie care oferă un mediu de lucru atrăgător și locuri de muncă stabile pentru angajații săi. În 2024, Lidl își menține angajamentul de a fi un angajator de top, oferind pachete salariale competitive și o gamă largă de beneficii.

Salarii Competitive și Beneficii Atrăgătoare

Pentru pozițiile de nivel de intrare, salariile brute la Lidl încep de la 4.600-5.000 de lei, la care se adaugă diverse beneficii negociabile individual. De exemplu, vânzătorii cu normă întreagă pot câștiga venituri medii brute lunare între 5.700 și 6.150 de lei, în funcție de orașul în care lucrează.

Compania adoptă strategii eficiente pentru atragerea noilor angajați, oferind un mediu de lucru stabil și oportunități reale de creștere profesională. „Pentru Lidl, o carieră înseamnă nu doar un loc de muncă, ci și posibilitatea de a avansa și de a învăța în fiecare zi.”

Investiții în Dezvoltarea Angajaților

Lidl investește constant în formarea și dezvoltarea angajaților săi, fie că lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine. Valori precum devotamentul și motivația sunt împărtășite de întreaga echipă, contribuind la creșterea și îmbunătățirea continuă a companiei.

Angajamente pe Termen Lung

Majoritatea celor peste 12.000 de angajați Lidl au contracte pe termen nelimitat, iar aproape 1.000 dintre aceștia sunt în companie încă din 2011, anul în care Lidl a intrat pe piața din România. Lidl se angajează să susțină creșterea profesională a fiecărui angajat, indiferent de vechimea acestuia.

Oportunități Egale și Diversitate

Lidl dedică anual peste 450.000 de ore pentru training, demonstrându-și angajamentul față de dezvoltarea profesională a angajaților săi. Compania asigură un sistem de salarizare echitabil și nediscriminatoriu, oferind șanse egale tuturor celor care doresc să progreseze, indiferent de vârstă, gen, poziție sau experiență. „Peste jumătate dintre liderii din echipa Lidl sunt femei. Ne pasă să oferim beneficii clare, nu doar responsabilități clare.”

Beneficii Atractivă

Lidl înțelege importanța unui pachet salarial atractiv și a unui set de beneficii motivante. „Remunerația și beneficiile rămân prioritare pentru Lidl, și de aceea revizuim în fiecare an întregul pachet de compensații și beneficii pentru a fi cu adevărat valoros pentru angajații noștri – de la asigurare medicală privată la zile suplimentare de concediu în funcție de vechime, până la diverse bonusuri garantate.”

În concluzie, Lidl România se dovedește a fi un angajator de top, oferind nu doar salarii competitive și beneficii generoase, ci și oportunități reale de creștere și dezvoltare profesională într-un mediu de lucru stabil și atractiv. Dacă ești în căutarea unei cariere care să-ți ofere mai mult decât un simplu loc de muncă, Lidl este alegerea potrivită.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts