Frumusete

Leac pentru Herpes – Dezgustator, dar eficient!

Leac pentru Herpes - Dezgustator, dar eficient!

Iata care este cel mai eficient leac pentru herpes. Nu, nu e vorba despre vreo crema minune, ci de ceva… natural, de care dispune chiar corpul nostru. Singurul impediment e ca ti se poate parea scarbos, insa e eficient, si pana la urma, ce nu face baba pentru frumusete?!

Ce este herpesul?

– Afectiunea cauzata de un virus care odata contactat, ramane in corp pentru tot restul vietii. Eruptiile apar sub forma unor bubite localizate in jurul gurii. Totodata, asta poate fi un indicator ca organismul nostru este mult prea slabit sau obosit.

Care este leacul si cum se procedeaza?

Leacul pe care evident ca il vei avea tot timpul la dispozitie este chiar ceara din propria ureche.

Nu vei gasi niciodata explicatii stiintifice oferite de savanti, pentru ca e normal ca ei sa nu iti recomande o cale naturala de a-ti trata afectiunile, intrucat industria farmaceutica nu ar mai face bani.

Ceara este foarte buna pentru a face herpesul sa dispara, datorita faptului ca asigura protectie microbiana si virala pentru cele mai vulnerabile orificii ale corpului nostru.

Ce trebuie sa fac?

Cand simti primele senzatii de arsura in coltul gurii, scoate cu ajutorul unui betisor (nu introduce adanc in ureche, e periculos!) putina ceara din ureche, pe care sa o umezesti putin, dupa care sa tamponezi cu acel varf de betisor pe care se afla ceara, zona unde simti ca urmeaza sa apara herpesul. Daca intervii din timp, herpesul nu va mai aparea.
In cazul in care a aparut deja herpesul, tratamentul functioneaza la fel de eficient, intrucat va face sa se retraga mai repede si va vindeca mai eficient decat oricare alt medicament din farmacie.

Acest tratament/leac nu are nici o contraindicatie, insa daca observati anumite inrautatiri, adresati-va medicului specialist!

Tags: , , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts