Noutăți

Kaufland Angajează în 23 de Orașe: Salarii de până la 4300 lei, Tichete de Masă și Prime

Kaufland Angajează în 23 de Orașe: Salarii de până la 4300 lei, Tichete de Masă și Prime

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din Germania, a anunțat deschiderea unor noi oportunități de angajare în 23 de orașe din România. Extinderea rețelei sale vine cu vești excelente pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă stabil și bine remunerat.

Oportunități de Carieră în Diverse Orașe

Kaufland caută candidați pentru posturi diverse în orașe precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea și multe altele. Indiferent de locul în care vă aflați, aveți posibilitatea de a aplica pentru un loc de muncă la Kaufland, fie că sunteți în căutarea unui post full-time sau part-time.

Poziții Disponibile și Salarii Atractive

Printre pozițiile disponibile se numără:

  • Lucrător comercial
  • Manipulant de mărfuri
  • Stivuitorist
  • Șef de departament operativ
  • Manager de magazin

Salariile sunt competitive, începând de la 3.700 de lei brut pentru posturile full-time și ajungând până la 4.300 de lei brut, în funcție de experiență și locație. „În general, salariile în București pot fi mai ridicate,” oferind astfel un stimulent suplimentar pentru cei din capitală.

Beneficii Generoase pentru Angajați

Kaufland nu doar că oferă salarii competitive, dar se asigură și că angajații săi beneficiază de un pachet atractiv de beneficii. Printre acestea se numără:

  • Tichete de masă
  • Prime de sărbători
  • Bonusuri de performanță
  • Măriri salariale anuale

Angajații primesc 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, iar numărul acestora poate crește odată cu avansarea în cadrul companiei.

Dezvoltare Profesională și Personală

Compania este dedicată dezvoltării personale și profesionale a angajaților săi, oferindu-le oportunități personalizate de avansare și îmbunătățire a competențelor.

Pentru a se alătura echipei Kaufland, candidații trebuie să aibă cel puțin studii medii și să demonstreze responsabilitate, amabilitate și seriozitate, fiind necesară și disponibilitatea de a lucra în ture.

Cum să Aplici

Procesul de aplicare este simplu și rapid. „Procesul de aplicare la locurile de muncă disponibile se realizează prin intermediul unei platforme online dedicate,” unde candidații pot găsi toate informațiile necesare și completa formularul de aplicare.

Kaufland continuă să ofere noi oportunități de angajare în întreaga țară, contribuind astfel la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea pieței românești. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă stabil și bine plătit, vă încurajăm să vă alăturați echipei Kaufland și să beneficiați de avantajele oferite de acest retailer de încredere.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts