Generale

Kate Middleton, mesaj emoționant în fața unei provocări personale

Kate Middleton, mesaj emoționant în fața unei provocări personale

Kate Middleton: Mesaj emoționant în fața unei provocări personale

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a transmis recent un mesaj emoționant, după ce a lipsit de la un eveniment important. Ca și colonel al Gărzilor Irlandeze, ea ar fi trebuit să participe la parada Trooping the Colour, programată pentru 15 iunie. Din păcate, starea ei de sănătate nu i-a permis să participe la repetițiile pentru acest eveniment, iar Kate le-a trimis o scrisoare membrilor Gărzii Irlandeze, cerându-le scuze pentru absența sa.

Cu ceva timp în urmă, presa britanică anunțase că Prințesa de Wales intenționează să participe la Trooping the Colour, parada care marchează oficial ziua de naștere a suveranului britanic. Însă, la finalul lunii martie, soția Prințului William a anunțat că se retrage temporar din viața publică pentru a urma un tratament de chimioterapie, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Kate Middleton și-a exprimat regretul printr-o scrisoare adresată membrilor Gărzii Irlandeze, subliniind mândria și respectul ei pentru ei. „Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, a scris soția Prințului William.

Într-un răspuns emoționant, Gărzile Irlandeze au publicat un videoclip pe X, unde și-au arătat aprecierea pentru scrisoarea primită de la colonelul lor onorific. „Gărzile Irlandeze sunt profund emoționate de scrisoarea primită din partea Colonelului nostru, Majestatea Sa Prințesa de Wales. Continuăm să-i urăm numai bine Majestății Sale în timpul recuperării sale și-i transmitem toate cele bune”.

Decizia de a se retrage temporar din viața publică a fost una dificilă pentru Kate, dar necesară pentru a se concentra pe sănătatea ei. A primit numeroase mesaje de susținere din partea publicului și a familiei regale, recuperarea sa devenind o prioritate.

Trooping the Colour este un eveniment de mare importanță pentru familia regală britanică, marcând oficial ziua de naștere a suveranului. Absența lui Kate Middleton a fost resimțită, însă scrisoarea ei a arătat dedicația și respectul față de membrii regimentului.

Prin acest mesaj emoționant, Kate Middleton a demonstrat încă o dată puterea și determinarea sa, chiar și în fața unor provocări personale majore.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts