Generale

Jean de la Craiova clarifică zvonurile despre asemănarea cu fiul Andei și Cătălin Măruță

Jean de la Craiova clarifică zvonurile despre asemănarea cu fiul Andei și Cătălin Măruță

Jean de la Craiova a oferit un răspuns la zvonurile de lungă durată care sugerează că David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, ar semăna cu el. Aceste speculații au circulat pe internet de ani de zile, iar mulți au comentat despre posibila asemănare între David și cunoscutul artist.

Zvonurile au căpătat din nou atenție după ce mai multe imagini și videoclipuri cu familia Măruță au fost împărtășite public, în special în urma apariției lor în emisiunea „Tati part-time”. Această situație a determinat reacții amuzante și comentarii ironice din partea internauților, care au continuat să facă glume pe această temă.

Jean de la Craiova a decis să adreseze această situație, exprimându-și părerea printr-un mesaj pe TikTok. Artistul a cerut publicului să renunțe la aceste „prostii”, menționând că există multă „istorie” în spatele acestor glume și că asemănările dintre oameni sunt pur întâmplătoare.

„Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie! Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiți în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a fost mesajul transmis de Jean de la Craiova.

În același context, și Cătălin Măruță a simțit nevoia să intervină, oferind o perspectivă mai serioasă asupra subiectului. Prezentatorul a îndemnat la o mai mare empatie și înțelegere, întrebându-se dacă astfel de glume aduc cu adevărat satisfacție sau bucurie celor care le fac.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a reflectat Cătălin Măruță.

Prin aceste reacții, atât Jean de la Craiova cât și Cătălin Măruță au subliniat importanța respectului față de viața privată și au îndemnat la prudență și maturitate în rândul publicului atunci când vine vorba de astfel de speculații.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts