SanatateStil de viata

Irina Loghin și Secretul Energiei Matinale: Ceaiul de Cătină

Irina Loghin și Secretul Energiei Matinale: Ceaiul de Cătină

Irina Loghin, cunoscută cântăreață din România, a împărtășit secretul său pentru vitalitate și sănătate: un ceai de cătină pe care îl consumă în fiecare dimineață. Aceasta a descris procesul său:

„Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună”.

Irina Loghin subliniază importanța unei alimentații sănătoase, bazată pe crudități, pentru starea de bine.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină”, spune ea.

Experiența ei cu acest ceai a fost pozitivă, în special în timpul pandemiei de coronavirus. Irina a fost infectată, dar a avut simptome ușoare. Ea povestește:

„Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”.

Cătina, elementul central al ceaiului său, este recunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătății. Aceasta conține vitamine și minerale esențiale pentru organismul uman. Consumul de suc de cătină cu miere, preparat proaspăt și consumat dimineața, poate oferi o doză zilnică de vitamine și energie.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts