Generale

Imaginea unui Tort de Nuntă cu un Mesaj Incredibil a Devenit Virală

Imaginea unui Tort de Nuntă cu un Mesaj Incredibil a Devenit Virală

Imaginea cu Mesajul Amuzant de pe un Tort de Nuntă a Devenit Virală

Jen, proprietara unui restaurant din Boston, SUA, a surprins internetul cu o postare pe Twitter care a declanșat o avalanșă de reacții. Totul a pornit de la un tort de nuntă care a fost livrat cu un mesaj neașteptat și hilar inscripționat pe el.

Pe tort era scris „Nici un mesaj, vă rog”. Se pare că cei de la cofetărie au luat cererea prea literal, fără să realizeze că mirii probabil doreau un tort fără nicio inscripție.

Reacțiile Internauților

Deși nu știm sigur dacă mirii au dorit să facă o glumă sau a fost o neînțelegere, fotografia tortului a devenit virală rapid. O mulțime de oameni au început să comenteze pe Twitter:

„Acest lucru nu poate fi real, sunt decorator de torturi și nu am văzut niciodată așa ceva în viața mea,” a scris un utilizator.

Rezolvarea Situației

Jen a explicat mai târziu că mirii știau deja de eroare și au apelat la cineva care să înlăture inscripția nedorită, folosind decorațiuni florale pentru a acoperi textul, conform Mirror.

Această poveste amuzantă a reușit să aducă zâmbete pe fețele multora și să ne reamintească de importanța clarității în comunicare, mai ales când vine vorba de ocazii speciale.

Imaginea unui Tort de Nuntă cu un Mesaj Incredibil a Devenit Virală

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts