Generale

Fosta iubită a lui Mădălin Păduran, Narcisa, stârnește furie online după o postare controversată

Fosta iubită a lui Mădălin Păduran, Narcisa, stârnește furie online după o postare controversată

Narcisa provoacă din nou controverse după postarea unei imagini neașteptate

Narcisa, fosta parteneră a lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care și-a pierdut viața într-un tragic accident auto în Olt, a stârnit recent un val de reacții pe internet. Imaginea postată de ea pe rețelele sociale a generat furie și dezbateri aprinse printre internauți, iar un detaliu a declanșat mânia acestora.

Amintiri despre tragedia lui Mădălin Păduran

Cu 21 de ani în urmă, Mădălin Paul Păduran și-a pierdut viața într-un accident tragic cauzat de gelozie. El a surprins-o pe Narcisa, fosta lui iubită, în mașina unui alt bărbat. Furios, Mădălin i-a urmărit la viteze excesive, peste 200 km/h, și a pierdut controlul volanului, lovind violent un copac și murind pe loc.

Acuzații și scandaluri după tragedie

După accident, Narcisa a fost criticată vehement, fiind acuzată de infidelitate și, indirect, de moartea lui Mădălin. De asemenea, scandalul s-a amplificat când a cerut donații pentru înmormântare, iar suma colectată nu a fost destinată familiei îndurerate, conform unor afirmații.

Postarea care a împărțit internetul

În ciuda criticilor, Narcisa continuă să provoace uimire în mediul online. Recent, ea a distribuit pe TikTok o imagine cu o ecografie și mesajul: “Mamă, uite, suntem bogați!”. Această postare a dus la speculații privind o posibilă sarcină, iar reacțiile internauților au fost intense și diverse:

  • “De milă!”
  • “Cine este tatăl?”
  • “Este oare normal?”
  • “La mulți ani! Sarcină ușoară”

Până în acest moment, Narcisa nu a oferit nicio explicație privind posibila sarcină.

Ce a spus Narcisa după moartea lui Mădălin

După moartea lui Mădălin Paul Păduran, Narcisa a oferit detalii despre ultimele momente petrecute cu acesta. Ea a explicat că el nu putea accepta sfârșitul relației, povestind despre ultima lor discuție:

“În acea zi, Mădălin a ieșit de la serviciu, a ajuns acasă, și-a făcut o baie și a venit la mine acasă. Mai exact, a venit la părinții mei acasă, unde se afla și tatăl meu. Mădălin m-a sunat să mă întrebe de un obiect pe care mi-l dăduse și de care avea nevoie. I-am spus că nu știu și că poate merge în camera mea să-l caute. M-a sunat prin apel video din cameră și am discutat vreo 5 minute. I-am spus să ne vedem și a venit în centrul orașului… Am stat de vorbă aproximativ 10-15 minute.”

Narcisa continuă să fie un subiect sensibil în mediul online, iar fiecare dintre gesturile ei rămâne sub lupa publicului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts