Noutăți

Flavius Magraon, tânăr fotbalist de 19 ani, s-a stins din viață după un accident cu skijet-ul pe râul Olt

Flavius Magraon, tânăr fotbalist de 19 ani, s-a stins din viață după un accident cu skijet-ul pe râul Olt

O tragedie a lovit lumea fotbalului românesc. Flavius Magraon, un tânăr fotbalist în vârstă de doar 19 ani, și-a pierdut viața sâmbătă, 1 Iunie 2024, după un accident cu skijet-ul pe râul Olt.

Magraon, care evolua pentru CSM Slatina, dar era împrumutat la Petrolul Potcoava în acest sezon, se afla la o petrecere cu prietenii pe malul râului. Împreună cu un prieten de 17 ani, a decis să se dea cu skijet-ul pe Olt. Din păcate, experiența a luat o turnură tragică.

Din cauza unui viraj brusc, ambii tineri au căzut în apă. Prietenii lor, care filmau totul de pe mal, au putut doar să privească cu groază cum Flavius era înghițit de apele râului.

Operațiunile de căutare au durat 12 ore, iar trupul neînsuflețit al lui Flavius a fost găsit duminică, 2 Iunie, cu puțin timp înainte de prânz.

Moartea tânărului fotbalist a șocat întreaga lume a fotbalului românesc. CSM Slatina a transmis condoleanțe familiei îndurerate: „Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.”

Ancheta în curs de desfășurare va stabili cauzele exacte ale accidentului. Se pare că Flavius nu purta vestă de salvare, iar deocamdată nu se știe dacă a suferit și lovituri în timpul căderii.

Flavius Magraon era un tânăr talentat, cu un viitor promițător în fotbal. Dispariția sa prematură este o pierdere uriașă pentru sportul românesc.

Odihnească-se în pace!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts