Generale

Eliza Maria Iliescu: Succes și Determinare la Două Facultăți

Eliza Maria Iliescu: Succes și Determinare la Două Facultăți

Eliza Maria Iliescu: Un Început de Succes la Două Facultăți

Eliza Maria Iliescu, fiica celebrei Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a început cu succes viața de studentă, fiind înscrisă la două facultăți simultan. Cu o ambiție deosebită și un entuziasm molipsitor, Eliza își urmează pasiunile, dorind să exceleze în cariera sa academică.

Pentru a face față costurilor studiilor, Adriana Iliescu a declarat că va folosi pensia sa pentru a o sprijini pe Eliza în această perioadă crucială. Ea a menționat pentru playtech.ro că, deși nu va fi ușor, va face tot posibilul pentru ca fiica sa să beneficieze de o educație de calitate. Adriana a calculat atent cheltuielile și a estimat că acestea vor fi de aproximativ 4.000 de lei anual, sumă pe care o va acoperi cu ajutorul pensiei sale și a unei sume de 2.000 de lei primite de la Uniunea Scriitorilor.

Succes și Sacrificii

Eliza Maria Iliescu se descurcă excepțional în ciuda provocărilor de a fi studentă la două facultăți. Tânăra a trebuit să-și reorganizeze programul și să facă numeroase sacrificii pentru a ajunge la timp la cursuri. Mama sa a povestit că Eliza Maria și-a mutat orele de la o grupă la alta pentru a le putea frecventa pe ambele și că uneori a folosit taxiul pentru a ajunge la timp.

Adriana Iliescu este foarte mândră de fiica sa, subliniind că Eliza Maria se descurcă excelent la ambele facultăți. Cu sprijinul și încurajările mamei sale, Eliza Maria a reușit să-și construiască o bază solidă pentru un viitor promițător.

Aspirații și Planuri de Viitor

Pentru Eliza Maria Iliescu, drumul academic este plin de provocări și satisfacții. Tânăra își dorește să obțină rezultate remarcabile și să își îndeplinească visele academice. A ales să urmeze Facultatea de Litere și de Științe Umane la o universitate prestigioasă din București, demonstrând că pasiunea pentru cunoaștere și învățare o ghidează în alegerile sale.

Cu o determinare neclintită și o dedicare deosebită, Eliza Maria Iliescu își construiește un viitor strălucit, beneficiind de suportul necondiționat al mamei sale și de propria sa dorință de a atinge excelența în educație.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts