Noutăți

Dramă Cumplită la Bârlad: Bianca și Petronela și-au Pierdut Viața într-un Teribil Accident

Dramă Cumplită la Bârlad: Bianca și Petronela și-au Pierdut Viața într-un Teribil Accident

O tragedie de proporții s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Perieni, județul Vaslui. Două femei, Bianca și Petronela, și-au pierdut viața pe drumul de la locul de muncă către casă.

Bianca, în vârstă de 24 de ani, lucra ca barmaniță, iar Petronela, de 38 de ani, era bucătăreasă. Ambele erau angajate la Complexul Lebăda din Bârlad și erau colege de muncă.

Bianca era la volan când a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit violent de un copac. Ea a decedat pe loc, iar Petronela, deși inițial a fost găsită conștientă, a suferit răni grave și a murit la spitalul din Bârlad, în ciuda eforturilor medicilor.

Această tragedie a lăsat doi copii fără mame. Patronul restaurantului unde cele două lucrau și-a exprimat șocul și durerea:

“Bianca, doar din bunătatea ei s-a întâmplat. Fiind un copil foarte bun, cu o bunătate inimaginabilă. Din bunătatea ei, ea s-a oferit să o ducă acasă pe prietena ei. Nu doar în seara asta, o ducea mereu acasă.

Am înțeles că nu aveau centura, nu purtau centura. Nu știm motivul. Viteza, vorbea la telefon, i-a orbit cineva din față, cam astea ar fi variantele,” a declarat acesta.

Un mesaj sfâșietor a fost lăsat de una dintre prietenele Biancăi pe rețelele sociale:

“Astăzi, te-am vizitat! În drum spre sicriul tău un fior mă apasă și din liniștea așternută o voce răgușită strigă și te imploră să te întorci, eram mama ta. M-a strâns atât de tare la piept și am simțit din acel moment că inima ei a plecat odată cu tine din această viață.

Ești atât de frumoasă, în rochie albă de mireasă cu părul tău roșcat dar care astăzi ne-a lăsat. În rochia albă ce o porți mi-aș fi dorit să vin să joc, să mă veselesc nu să vin să te jelesc. Ochii tăi mari nu sunt închiși de tot și nici gurița ta, cu siguranță ți-ai fi dorit să ne transmiți ceva dar noi suntem aici, vino te vom asculta.

Lacrimi amare care ard pământul varsă mama ta și ce ai provocat în sufletele noastre nu are vindecare. De câte lacrimi mai are nevoie acest pământ din partea mamelor care își conduc copii pe ultimul drum? Nu ne răspunde nimeni! Fiindcă Dumnezeu știe cel mai bine ce are pregătit pentru noi toți.

Îți mulțumim Bianca pentru fiecare clipă de fericire și bunătate împărtășită cu noi, cu siguranță o să te avem în inimile noastre și în amintiri atâta timp cât vom fi pe acest pământ, fiindcă tu ne-ai dovedit încă o dată că viața este mult prea scurtă și că într-o clipă poți pierde tot și mai de preț îți poți pierde viața.

Regretele sunt prea târzii pentru tine, pentru noi! Adio pentru totdeauna! Sincere condoleanțe celor două familii îndurerate și multă putere să vă obișnuiți cu această durere!” a publicat Valentina Nistor.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts