Noutăți

Doliu la PRO TV. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic – Pierderea Simonei Pătraș

Doliu la PRO TV. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic - Pierderea Simonei Pătraș

Tristețe profundă la PRO TV, în urma pierderii Simonei Pătraș, o tânără al cărei curaj a fost celebrat prin proiectul „Visuri la cheie”, care i-a oferit un nou început prin construirea unei case. După o luptă îndelungată cu o boală severă, Simona a decedat, lăsând în urmă o comunitate în doliu.

„Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas-bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătraș, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață azi. Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Simona!”, a fost mesajul echipei „Visuri la cheie”.

Povestea Simonei: Curaj în fața adversității

„Simona Pătraș, azi în vârstă de 18 ani, a fost numită de medicii de la Marie Curie «cel mai curajos și mai optimist copil» din câți au văzut. În 2015, viața ei a luat o turnură neașteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi amenința viața.

Țesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical și se părea că pericolul o ocolise. N-a fost așa. În 2018 a primit vestea că trebuie să renunțe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Dar cancerul are alte mijloace pentru a se infiltra în viața noastră. Cu un picior amputat și cu dureri greu de suportat, Simona și-a propus să râdă bolii în față și să-și trăiască toate zilele cât mai optimist cu putință.

Așa au cunoscut-o arhitecții de la Visuri la cheie, chemați în ajutorul familiei sale pentru renovarea casei. În urmă cu opt ani, mama Simonei și tatăl vitreg au vândut garsoniera în care locuiau și au început să construiască o casă. De atunci, nu au reușit să amenajeze decât două camere, în viitorul garaj al casei. Acolo stau cu toții. Cheltuielile familiei cu boala necruțătoare a Simonei i-au determinat să pună pe pauză proiectul de casă.”

Un final neașteptat și un omagiu dăinuitor

Pierderea Simonei reprezintă un moment de profundă tristețe pentru comunitatea PRO TV și pentru toți cei care au fost inspirați de povestea ei de rezistență. Mesajul și amintirea Simonei vor continua să inspire curaj și speranță în fața dificultăților, un adevărat testament al spiritului său luptător. Odihnească-se în pace.

Doliu la PRO TV. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic - Pierderea Simonei Pătraș

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts