Noutăți

Doliu în lumea fotbalului românesc: Oana Alina Pîrvu, soția antrenorului Florin Pîrvu, a murit la 47 de ani

Doliu în lumea fotbalului românesc: Oana Alina Pîrvu, soția antrenorului Florin Pîrvu, a murit la 47 de ani

Tragedie în fotbalul românesc: Oana Alina Pîrvu, soția lui Florin Pîrvu, a murit la doar 47 de ani

Lumea fotbalului din România este profund zguduită de vestea tragică a trecerii în neființă a Oanei Alina Pîrvu, soția cunoscutului antrenor de la FC Voluntari, Florin Pîrvu. La vârsta de doar 47 de ani, Oana Alina a lăsat în urmă o mare durere și un gol imens în sufletele celor apropiați și a comunității fotbalistice.

FC Voluntari în doliu

Moartea neașteptată a Oanei Alina Pîrvu a adus un val de compasiune și solidaritate în rândul suporterilor și al colegilor din lumea fotbalului. FC Voluntari, echipa antrenată de Florin Pîrvu, și-a exprimat public regretul și sprijinul pentru antrenorul lor într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook. În aceste momente dificile, clubul și suporterii sunt alături de Florin Pîrvu, oferindu-i suport moral și încurajare pentru a depăși această grea încercare.

Oana Alina Pîrvu – un sprijin constant pentru Florin Pîrvu

Oana Alina a fost mult mai mult decât o soție pentru Florin Pîrvu; a fost un sprijin constant și un pilon important în cariera sa de antrenor. Pierderea ei este resimțită profund nu doar de familie, ci și de întreaga comunitate fotbalistică. Cu tristețe în suflet, transmitem cele mai bune gânduri și rugăciuni către Florin Pîrvu, care acum traversează această perioadă de doliu.

Mesaje de condoleanțe din partea comunității fotbalistice

Echipa FC Voluntari, alături de conducere și jucători, se străduiește să ofere sprijinul necesar antrenorului lor. Comunitatea fotbalistică din România se mobilizează pentru a-i arăta solidaritatea și susținerea lui Florin Pîrvu. Cluburile de fotbal unde acesta a activat nu au rămas indiferente, transmițând mesaje de condoleanțe.

Un mesaj emoționant a fost transmis și de FC Petrolul Ploiești: „Clubul Petrolul Ploiești este alături de Florin Pîrvu în aceste momente grele, după trecerea în neființă a soției sale, Oana Alina Pîrvu. Sincere condoleanțe familiei!”

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts