Sport

Doliu în familia lui Iosif Rotariu: Soția sa, Dana, a decedat la vârsta de 60 de ani

Doliu în familia lui Iosif Rotariu: Soția sa, Dana, a decedat la vârsta de 60 de ani

Doliu în Familia lui Iosif Rotariu: Soția sa, Dana, a Decedat

Familia lui Iosif Rotariu trece printr-un moment extrem de dificil. Dana, soția fostului mare fotbalist român, a murit la vârsta de 60 de ani, lăsând în urmă o durere profundă și amintiri prețioase.

Dana a decedat în dimineața zilei de duminică, 26 mai, la ora 04:00, după o lungă luptă cu cancerul. Vestea tristă a fost confirmată de Iosif Rotariu, care a mărturisit și ultimele cuvinte emoționante ale soției sale.

„A murit în somn. Am dormit împreună, iar pe la 5 m-am trezit și era deja decedată. Aseară se simțea foarte rău. Ultimele ei cuvinte au fost să am grijă de copii,” a declarat fostul fotbalist.

O Luptă Greu de Dus

Dana a fost grav bolnavă încă de la începutul lunii mai. În vara trecută, medicii i-au extirpat două tumori de la colon, însă cancerul s-a răspândit rapid la plămâni, deteriorându-i starea de sănătate.

La începutul lunii mai, Iosif Rotariu a dezvăluit că, deși au călătorit în Turcia pentru tratamente de chimioterapie, au încercat și un tratament într-un spital din Timișoara. Din păcate, medicii le-au dat vestea dureroasă că Dana mai avea puțin timp de trăit.

„Soția mea este foarte rău. În prezent, urmează un tratament medicamentos puternic, dar starea ei se agravează. Vedem cât mai poate rezista, cât mai are de trăit. Medicii mi-au spus că nu mai are multe zile.”

O Viață Dedicată Familiei

Dana Rotariu și-a dedicat viața familiei sale și, în special, copiilor. Kassandra, fetița adoptată de soții Rotariu, a trecut prin nu mai puțin de 50 de operații după ce a fost mutilată de bunica ei. De asemenea, Dana și Iosif au mai adoptat un băiat, Cristian, care suferă de diabet de la vârsta de 3 ani.

Dana și Iosif Rotariu mai au împreună pe Romina, fiica lor cea mare, care a fost internată în 2007 la Centrul Medical din Buziaș din cauza diabetului, și pe Roberto, băiatul lor.

Durerea și pierderea resimțită de familia Rotariu este imensă, iar comunitatea din jurul lor le oferă sprijin și compasiune în aceste momente grele. Dana va rămâne mereu în amintirile celor care au cunoscut-o și au apreciat dedicarea și iubirea ei pentru familie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts