Showbiz

Diferența de Vârstă și Povestea de Dragoste dintre Jorge și Ramona

Diferența de Vârstă și Povestea de Dragoste dintre Jorge și Ramona

Într-o lume unde prejudecățile și bârfele par să cântărească greu în balanța relațiilor, povestea de dragoste dintre Jorge și soția sa, Ramona, iese în evidență ca un exemplu de curaj și devotament. Participând recent la un popular show TV găzduit de Cătălin Măruță, Jorge a împărtășit cu emoție și sinceritate detaliul mult așteptat de fani despre diferența de vârstă dintre el și Ramona – un deceniu întreg, cu Ramona fiind cea mai în vârstă.

Cuplul, binecuvântat cu o familie frumoasă, inclusiv fiul lor, David, de 5 ani, și alte două fete din relații anterioare, trăiește o poveste de iubire autentică, în ciuda vorbelor lumii. Anul acesta a fost desemnat de Jorge ca fiind „magic”, un an de celebrări, având în vedere aniversările semnificative ale membrilor familiei. Însă, pe lângă sărbători, Jorge reflectă la ceea ce înseamnă să găsești o persoană care te completează în orice moment, „când ți-e bine și când ți-e rău”.

„Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge.

Relația lor a început pe tărâm profesional, cu Jorge niciodată nu și-ar fi imaginat că va fi legat pe viață de Ramona. Împreună, au depășit preconcepțiile și au dovedit că dragostea și respectul sunt fundamentale pentru o relație durabilă.

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: „Haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin. Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a mărturisit Jorge.

Prin povestea lor, Jorge și Ramona demonstrează că dragostea, respectul și înțelegerea pot depăși orice obstacol, inclusiv diferențele de vârstă sau judecățile societății. Cuplul rămâne un exemplu vibrant că atunci când dragostea este adevărată, nimic altceva nu mai contează.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts