Showbiz

Andrei Ștefănescu și lupta sa cu problemele grave de sănătate

Andrei Ștefănescu și lupta sa cu problemele grave de sănătate

În lumina reflectoarelor și pe micile ecrane, Andrei Ștefănescu este o figură cunoscută și apreciată, dăruindu-se cu pasiune proiectelor sale din televiziune și muzică. Cu toate acestea, dincolo de succesul profesional, Andrei se confruntă cu provocări considerabile pe plan personal, mai precis cu probleme serioase de sănătate care îi testează atât rezistența fizică, cât și pe cea spirituală.

Dedicat meseriei sale, Andrei a declarat: „Nu am timp, într-adevăr, e foarte limitat timpul, însă am jurat că de câte ori o să se ivească vreo oportunitate de a face ce îmi place, o să fac tot ce este posibil pentru a o onora. Deși lumea mă judecă și spune “Nu mai scăpăm de el, e peste tot!”, eu i-am promis lui Dumnezeu, în serile în care mă rugam să mă ajute să ajung unde îmi doresc, că întotdeauna o să fiu serios și dacă o să mă ajute să ajung unde îmi doresc o să îmi respect meseria și o să fiu acolo, oriunde o să se ivească oportunitatea! Iată-mă prezent unde mi-am dorit! Am vrut să fiu pe scenă, atunci când lucram și munceam pe gratis! Foarte mulți ani am muncit pe gratis, mi-a fost greu pentru că uneori poate nu aveam ce mânca! Atunci când am reușit, am zis că niciodată nu o să refuz o invitație, o emisiune unde o să fiu solicitat sau un proiect unde trebuie să fiu prezent. De asta sunt peste tot, aceasta este promisiunea mea față de Dumnezeu și până o să închid ochii o să încerc să îndeplinesc această rugăminte pe care am avut-o și această rugăciune din fiecare seară!”

Cu toată această încărcătură emoțională și profesională, Andrei se confruntă cu o problemă majoră de sănătate – o hernie de disc complicată, care îi provoacă dureri insuportabile. „Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și “Prețul cel bun” de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hermie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”

Acest episod din viața lui Andrei Ștefănescu este o dovadă a faptului că, indiferent de succes, fiecare se poate confrunta cu momente de fragilitate și lupte interioare. Însă, prin determinare și dedicare, chiar și cele mai grele provocări pot fi depășite.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts