Religie

Descoperirea NASA: Adevărurile Biblice Confirmate în Cercetările Spațiale

Descoperirea NASA: Adevărurile Biblice Confirmate în Cercetările Spațiale

Recent, cercetătorii de la NASA au făcut o descoperire remarcabilă care leagă știința spațială de textele biblice. În timpul unor cercetări privind traiectoria Soarelui pe parcursul ultimilor 1000 de ani, echipa NASA a observat că există o discrepanță temporală – pare să lipsească o zi din înregistrările istorice.

Acest fenomen misterios a fost elucidat cu ajutorul unui creștin care a adus în atenție un pasaj din Biblie. Conform acestui text, Iosua, înconjurat de inamici, a cerut lui Dumnezeu să oprească Soarele pe cer. Pasajul respectiv din Biblie menționează:

„Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja-Sher? Așa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă.” (Iosua 10:13).

Cercetătorii au reexaminat datele și au constatat că, într-adevăr, lipseau 23 de ore și 20 de minute din înregistrările lor. Astfel, Biblia oferea o explicare parțială, dar persista o diferență de 40 de minute. Această discrepanță a fost rezolvată prin referirea la un alt pasaj biblic, în care profetul Isaia roagă pe Dumnezeu să inverseze umbra cu zece grade pe cadranul lui Ahaz, ceea ce corespunde exact cu 40 de minute.

Descoperirea aceasta nu doar că a rezolvat problema timpului lipsă, dar a și provocat uimire în rândul comunității științifice. Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale NASA, a recunoscut impactul profund al acestei descoperiri, subliniind legătura neașteptată între știință și textele sacre.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts