Generale

Descoperire Șocantă în Vâlcea: Sicriul Unei Fetițe Suspectate de SIDA, Găsit Gol După 21 de Ani

Descoperire Șocantă în Vâlcea: Sicriul Unei Fetițe Suspectate de SIDA, Găsit Gol După 21 de Ani

Într-un mic sat din județul Vâlcea, o întâmplare ce părea a fi un simplu act de respect față de un decedat a dezvăluit o poveste cu adevărat șocantă. Familia unei fetițe care ar fi murit de SIDA acum mai bine de două decenii a descoperit că sicriul acesteia este, de fapt, gol. Această descoperire a fost făcută în timp ce rudele intenționau să-i mute osemintele alături de cele ale tatălui ei, recent decedat.

Scena descoperirii a fost una înghețătoare: în loc de oseminte, în sicriu se aflau doar câteva obiecte de îmbrăcăminte adultă. „Sosete, lenjerie intimă de femei, o panză întinsă și doi papuci, atât a fost în sicriu. Nicio bucățică de os…” a mărturisit Uta Dumitrascu, o rudă a familiei. Elisabeta Zamfira, o altă rudă, a completat: „Carpe și atât! Încolo nimic… Erau chiloți de damă și carpe rupte. Atât! Și-n timpul ăsta, tatăl a suferit după fata… El a murit cu gândul că trăiește fata.”

Speculațiile și suspiciunile nu au întârziat să apară. „A sigilat-o pe fata și au zis să n-o desfacă, că e bolnavă de SIDA. Nu cred că fata e moartă… Au vândut-o,” a afirmat Petruța Bughe, o altă membră a familiei. Memoriile sunt acum revizuite, iar detalii uitate ies la iveală, cum ar fi vizita unor străini în comunitate, interesați de adopții.

Maria Florea, mama fetiței, își amintește vag de un cuplu din Canada care a venit să o adopte pe fiica sa după ce i-au fost făcute niște analize în București: „Bill și Carry, din Canada au venit la poartă, atunci am depistat… I-au făcut niște analize la București și au zis că are HIV. Acuma, eu nu știu, așa am știut până acuma.”

Florin Dumitrascu, fratele mai mare al fetiței, este convins că sora sa nu a fost bolnavă și că nu a murit, suspectând că „boala” ei a fost folosită ca pretext pentru a o scoate din țară printr-o rețea de trafic de copii. „Habar n-am avut… Acuma am rămas șocat când am văzut! Păi, eu nu mai existam demult dacă aveam SIDA. Nu am luat niciun tratament în viața mea.”

În urma acestei descoperiri, polițiștii au solicitat o fotografie a fetiței pentru a încerca să-i determine înfățișarea actuală și pentru a o da în urmărire. Această întâmplare lasă multe întrebări în aer și posibil deschide calea către dezvăluirea unor adevăruri tulburătoare despre ce s-a întâmplat cu adevărat acum două decenii în Vâlcea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts