Noutăți

Descoperire macabră în Oradea: Cadavru găsit într-o remorcă

Descoperire macabră în Oradea: Cadavru găsit într-o remorcă

Descoperire macabră într-o parcare din Oradea

În dimineața zilei de marți, 11 iunie, un eveniment cutremurător a avut loc în municipiul Oradea. Un cadavru a fost descoperit într-o remorcă acoperită cu prelată, lăsată într-o parcare dintr-un cartier al orașului.

UPDATE: O tânără găsită în stare gravă în apropiere

Pe măsură ce ancheta a avansat, informații șocante au ieșit la iveală. O tânără, în jur de 20 de ani, a fost găsită într-un apartament dintr-un bloc situat în aceeași zonă, suferind de multiple leziuni. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

În ceea ce privește femeia găsită moartă, cadavrul ei se afla într-un geamantan, aruncat în remorca respectivă. Nu se cunosc încă detalii despre identitatea victimei, însă există suspiciuni că cele două femei ar fi victimele unor proxeneți. Locatarii blocului au declarat pentru presa locală că în zonă ar locui mai multe tinere implicate în prostituție și că au auzit frecvent scandaluri.

Două persoane sunt în prezent audiate de polițiști, dar nu s-a confirmat încă dacă acestea sunt suspecte de crimă.

Detalii despre descoperirea cadavrului

În jurul orei 112, un apel a alertat autoritățile despre trupul neînsuflețit găsit într-o remorcă în zona blocurilor Prima de pe strada Oneștilor. Poliția, criminaliștii și mascații au sosit rapid la fața locului pentru a demara investigațiile. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei.

Conform Digi 24, cadavrul era într-o stare avansată de descompunere, fiind găsit într-un geamantan. Anchetatorii consideră că este vorba despre o crimă și desfășoară cercetări în acest sens. O persoană a fost reținută, având legături posibile cu acest caz.

Portalul ebihoreanul.ro menționează că remorca se afla între două locuri de parcare, blocate cu stâlpișori, sugerând că ar putea fi un loc de parcare cumpărat. Cercetările continuă pentru a elucida circumstanțele în care a avut loc această tragedie.

Crimă similară în București

Un caz similar a avut loc în luna aprilie, când cadavrul unei femei a fost descoperit tranșat și pus în saci de plastic, pe un câmp de la marginea autostrăzii București – Pitești, lângă localitatea Olteni. Victima, o femeie de 38 de ani, care practica prostituția, a fost ucisă de un cetățean turc. Crima a avut loc în casa acestuia din cartierul bucureștean Rahova, după o dispută legată de sume de bani.

Aceste evenimente tragice scot la iveală pericolele și riscurile cu care se confruntă femeile implicate în astfel de situații și necesitatea unor măsuri stricte pentru a preveni asemenea tragedii în viitor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts