Religie

Descoperă Puterea Vindecătoare a Iubirii și Sfaturile Lui Arsenie Boca – să spui de 7 ori AȘA

Descoperă Puterea Vindecătoare a Iubirii și Sfaturile Lui Arsenie Boca - să spui de 7 ori AȘA

Într-un dialog inspirațional și profund, Dumitru Constantin Dulcan, eminent neurolog și psihiatru, ne invită să explorăm împreună minunile vieții prin prisma înțelepciunii lui Arsenie Boca. Acesta, un nume de referință în spiritualitatea românească, a lăsat în urma sa un ecou al capacităților extraordinare, comparabile cu faptele lui Iisus Hristos, ce încă fascinează și în zilele noastre.

Dulcan, cu o carieră dedicată descifrării misterelor minții umane, ne împărtășește cum autentica iubire poate transforma fundamental capacitatea cerebrală, deschizând drumul către realizări remarcabile. Arsenie Boca, prin harurile sale rar întâlnite, demonstrează această forță, având capacitatea de a cunoaște detalii intime despre oameni fără a fi fost necesar să le fie relatate. Aceste aptitudini includ previziuni despre starea de sănătate și sfaturi preventive, dar și momente misterioase precum teleportarea.

Aceste fenomene sunt de un interes deosebit pentru Dulcan, care caută explicații științifice dincolo de divin. De exemplu, se referă la studii care arată că inima umană deține aproximativ 50 de milioane de neuroni, capabili să genereze emoții puternice ce sunt ulterior decodate de creier. Acesta subliniază importanța emoției pure și a energiei divine în transformarea gândurilor în realitate.

Într-un moment de introspecție personală, Dumitru Constantin Dulcan împărtășește un sfat prețios primit de la Arsenie Boca, care a avut un impact semnificativ asupra vieții sale: „Ma spovedesc frecvent. Cand eram tanar, n-o faceam, ziceam sa sunt prea tanar, pana mi s-a spus ca e o alta energie. In primul an, n-am sesizat, apoi, cu timpul, am realizat ca atunci cand plec de la spovedanie parca plutesc, e o traire, o energie, nu e o simpla poveste.

Arsenie Boca sfatuia ca ori de cate ori vrei ceva, sa rezolvi ceva, sa spui de 7 ori ”Tatal Nostru”. Si eu o fac pe deget, de multe ori. Trebuie sa-i multumiti lui Dumnezeu in fiecare secunda ca traiti. Un profesor american spunea ca in fiecare ora sa ai zece secunde tacere, de liniste, in care sa te regasesti si sa multumesti lui Dumnezeu.

Evitati toata viata tristetea! Necazurile inseamna moartea, boala. Optimismul inseamna viata. Dumnezeu nu ne vrea tristi, ci ca El, cu buna dispozitie.

Cei ce au fost in moarte clinica au povestit apoi ca niciodata nu au fost pe pamant sa simta o iubire atat de coplesitoare ca acolo, aproape de lumina. Asta inseamna sa speri, sa nu disperi”, reflectând asupra profunde înțelepciuni și puterii regăsirii și mulțumirii divine.

Astfel, Dumitru Constantin Dulcan ne îndeamnă să privim dincolo de suprafața realității imediate, spre o lume unde iubirea autentică și emoția divină deschid porțile către imposibil. Prin această călătorie spirituală și științifică, ne sunt dezvăluite potențialul neexplorat al ființei umane și căile prin care putem atinge o stare de bine supremă.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts