Noutăți

Descoperă Programul Casa Verde Plus: 40.000 de Lei pentru Reparațiile Tale Acasă!

Descoperă Programul Casa Verde Plus: 40.000 de Lei pentru Reparațiile Tale Acasă!

Îmbunătățește-ți Locuința cu Sprijin de la Stat prin Programul Casa Verde Plus

Ești la curent că poți primi un sprijin substanțial de la stat pentru a-ți face locuința mai eficientă energetic? Este vorba despre o oportunitate rar discutată, care merită toată atenția: Programul Casa Verde Plus. Prin acest program, statul român se angajează să sprijine financiar persoanele fizice care sunt determinate să contribuie la un mediu mai sănătos, prin izolarea termică a locuințelor.

Dacă te gândești la reparații sau îmbunătățiri în casa ta, acum este momentul să afli că poți solicita până la 40.000 de lei sub formă de finanțare nerambursabilă. Această sumă generoasă este destinată celor care optează pentru materiale izolatoare eco-friendly, contribuind astfel la reducerea consumului energetic al clădirilor și, implicit, la protejarea mediului înconjurător.

Indiferent dacă locuința ta este încă pe planșetă sau deja construită, poți accesa aceste fonduri, cu condiția ca imobilul să nu depășească parterul și două etaje. Este o inițiativă care încurajează eficiența energetică și confortul locativ, oferindu-ți ocazia să faci o schimbare semnificativă cu sprijin financiar.

Suma maximă de 40.000 de lei, care nu va depăși 120 de lei pe metru pătrat izolat și finisat, se va acorda sub forma unei prime de eficiență energetică. Este important de menționat că fiecare beneficiar poate solicita acest sprijin o singură dată, iar orice costuri suplimentare vor fi decontate din buzunarul propriu.

Eligibilitatea pentru acest program include achiziția de materiale, servicii și lucrările necesare pentru implementarea proiectului de izolare, incluzând și TVA-ul aferent. Este o oportunitate de a aduce îmbunătățiri locuinței tale, asigurându-te că investiția este sustenabilă și responsabilă din punct de vedere ecologic.

Pentru mai multe detalii despre demararea acestui program și cum te poți înscrie, te invităm să urmărești platforma avocatnet.ro și să rămâi conectat la ultimele noutăți. Nu rata șansa de a face parte din mișcarea pentru un viitor mai verde și o locuință mai confortabilă!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts