Generale

Descoperă Povestea Georgianei Văcaru: Super mama din România cu 20 de Copii

Descoperă Povestea Georgianei Văcaru: Super mama din România cu 20 de Copii

În pitorescul sat Stoenești din județul Argeș, trăiește o familie care atrage atenția întregii țări. Georgiana Văcaru, o femeie de 48 de ani, este mândra mamă a nu mai puțin de 20 de copii. Aceasta deține recordul pentru cea mai numeroasă familie din România, datorită celor 10 fete și 10 băieți pe care i-a adus pe lume.

De-a lungul ultimelor două decenii, Georgiana a fost mereu în așteptarea unui nou membru al familiei, cu o sarcină aproape în fiecare an. Acum, aceasta locuiește cu întreaga sa familie într-o casă spațioasă cu opt camere, unde paturile suprapuse sunt soluția găsită pentru optimizarea spațiului.

Cu o pasiune neclintită pentru maternitate, Georgiana își exprimă dorința de a-și extinde și mai mult familia. Medicii confirmă că starea ei de sănătate îi permite să facă acest lucru fără complicații majore. Ea împărtășește cu umor și drag cum fiecare zi este plină de viață și activitate, coordonând o familie atât de mare. „Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei,” spune Georgiana.

Printre copiii săi, cel mai mare are 25 de ani, iar cinci dintre ei și-au luat deja zborul din cuibul familial, alegând să-și urmeze propriile căi. Familia se susține financiar din alocațiile copiilor și din munca tatălui, care lucrează periodic în străinătate.

Georgiana și familia sa sunt un exemplu de solidaritate și devotament în fața provocărilor vieții. Despre experiența sa ca mamă, Georgiana mărturisește cu umilință: „Nu a fost nimic plănuit, dar cred că am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți.”

Această poveste nu este doar despre cifre impresionante, ci și despre iubire, grijă și o viață de familie plină de bucurii și provocări. Georgiana Văcaru, cu zâmbetul ei senin, ne demonstrează că a fi mamă este, mai presus de toate, o călătorie extraordinară.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts