Religie

Cum să te eliberezi de blesteme prin rugăciunea Părintelui Argatu

Cum să te eliberezi de blesteme prin rugăciunea Părintelui Argatu

Blestemele sunt concepte vechi, amintite chiar în Biblie, încă de la cele adresate de Dumnezeu lui Adam și Eva. Chiar dacă unii sunt sceptici cu privire la efectele lor, pentru cei care se simt afectați există soluții spirituale.

Un astfel de remediu vine de la Părintele Ilarion Argatu, cunoscut pentru rugăciunile sale de dezlegare. Dacă simți că ai fost afectat de blesteme sau farmece, practica propusă de Părintele Argatu poate fi de ajutor. Ritualul este structurat pe parcursul a 9 zile consecutive și include post, rugăciune și meditație.

Pregătirea pentru rugăciunea de dezlegare

Părintele Argatu ne-a lăsat o metodologie clară pentru maximizarea eficacității acestei rugăciuni:

  1. Postul: Începe cu 9 zile de post, în care zilele de luni, miercuri și vineri sunt de post negru până la ora 24:00. Dacă postul până la miezul nopții este prea dificil, poți alege să postești până la ora 18:00 sau 21:00. În aceste zile, este permis să mănânci o singură dată și numai alimente de post.
  2. Rugăciune și metanii: În fiecare din cele 9 zile, efectuează 40 de metanii și rostește de mai multe ori rugăciunea „Tatăl Nostru”.
  3. Lumânările: Între orele 22:00 și 24:00, așază 9 lumânări în forma unei cruci și aprinde-le pe o tavă sau o placă. Este important să le lași să ardă complet. În timpul acestui proces, rostește „Tatăl Nostru” și efectuează 3 metanii, continuând cu rugăciunea de dezlegare până la completarea celor 40 de metanii.

Rugăciunea de dezlegare

„Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustuiu să se ducă, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tăi (numele tău), apără-mă! Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău, (numele tău), iartă-mă! Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de a munci cu pricepere și spor (aici completezi cu tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”

Practicarea acestei rugăciuni cu credință și dedicare poate aduce liniște și dezlegare pentru cei afectați de influențe negative. Acest ritual oferă nu doar o cale de purificare spirituală, dar și o reîntoarcere la practicile ancestrale de vindecare și protecție.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts