Noutăți

Cum puteți deveni proprietarul unui resort de 5 stele cu o investiție inițială minimă – Ofertă Limitată!

Cum puteți deveni proprietarul unui resort de 5 stele cu o investiție inițială minimă – Ofertă Limitată!

Oportunitate rară de investiție! Resortul Poiana Uzului Spa & Wellness poate fi al tău cu un avans de doar 490.000€. Oferta limitată până la 31.12!

În inima Poianei Uzului, in statiunea turistica in curs de dezvoltare – Darmanesti, un teritoriu unde natura se întâlnește cu inovația și luxul, se află o oportunitate de investiție ideală pentru orice antreprenor. Resortul Poiana Uzului Spa & Wellness, o proprietate evaluată la aproximativ 1.55 milioane de euro, își deschide porțile pentru investitori la un preț incredibil – avansul cerut este de doar 490.000 euro!

Imaginează-ți să deții un colț de paradis, în inima naturii, cu o priveliște deosebită spre baraj. Un loc unde turismul se întâlnește cu oportunități economice.

Despre Resort

Întinzându-se pe o suprafață generoasă de 10.898 mp, Resortul Poiana Uzului oferă o capacitate de 55 de camere. Facilitățile de SPA și Wellness au fost gândite pentru a oferi o experiență de neegalat, completate de două restaurante cu terasă, de unde se poate admira barajul în toată splendoarea sa. Conferințele și evenimentele își vor găsi locul în săli special amenajate, iar bucătăria echipată modern așteaptă bucătarul din mâinile căruia sa iasă preparate de excepție.

Investiția inițială este vizibilă la fiecare pas – de la transformatorul modern la stația de epurare avansată, rezervorul și centrala pe motorină, terenul de sport, piscină și spa, până la curtea generoasă, dotată cu toate utilitățile necesare.

Locație Premium

Poziționat strategic în Dărmanești, pe DJ 123 spre Harghita, acest resort este o destinație cu un mare potențial turistic. Peisajul oferă o priveliște unică către barajul Valea Uzului, lucru care poate fi promovat in viitoarele oferte turistice. Iubitorii de natură pot profita de oportunitățile de pescuit și de plimbările pitorești în natură.

Plată Flexibilă – Avansul Este Doar Începutul

Flexibilitatea de plată vine să întâmpine nevoile investitorilor – diferența poate fi achitată în maxim 24 de luni, oferindu-vă oportunitatea de a beneficia imediat de investiția inițială (avansul de 490 mii de euro). Așadar, vă puteți bucura de un resort intreg, cu doar 490000 euro avans si diferentța în maxim 24 de rate, timp în care generați profit.

Oferta limitata

Vă reamintim că această ofertă este limitată. Până la 31 decembrie 2023, puteți profita de această oportunitate unică. Este momentul să vă luați locul pe harta exclusivistă a proprietarilor de resorturi de top.

Detalii și Vizionări

Pentru cei interesați să afle mai multe detalii, se poate programa o vizualizare la numarul de telefon 0727 040 427.

Profitați de o oportunitate de investiție cu un avans minim și cu potențial maxim.

More Similar Posts

Most Viewed Posts