Noutăți

Cum construiești o casă în doar 6 zile? Descoperă inovația din Zalău

Cum construiești o casă în doar 6 zile? Descoperă inovația din Zalău

Un bărbat din Zalău, Mathe Laszlo, a reușit să facă valuri pe scena mondială a construcțiilor cu invenția sa revoluționară – Thermodul. Aceasta nu este doar o casă, ci un sistem complet care permite ridicarea unei locuințe în doar 6 zile, oferind totodată o izolare termică perfectă și costuri semnificativ mai mici decât cele tradiționale.

Ce este Thermodul?

Thermodul System este un concept inovator care promite conservarea a până la 90% din energia utilizată pentru încălzire printr-o izolare termică superioară. Acest sistem și-a câștigat rapid popularitatea în diverse părți ale lumii, inclusiv în America, Africa, Germania și Austria, datorită eficienței și accesibilității sale.

Rapid și eficient

Unul dintre marile avantaje ale casei Thermodul este timpul extrem de scurt de construcție. În doar 6 zile, structura casei poate fi ridicată de la zero, ceea ce reprezintă o reducere semnificativă a timpului comparativ cu metodele tradiționale. De asemenea, durata medie de finalizare completă a unei case Thermodul este de aproximativ 4 luni, incluzând toate etapele necesare, de la fundație până la finisajele exterioare.

Costuri reduse și izolare superioară

Casele construite cu sistemul Thermodul nu doar că se ridică rapid, dar sunt și mai accesibile financiar. „Alegând o casă construită pe sistemul Thermodul, economisiți până la 70% la costul încălzirii,” și beneficiați de un mediu interior constant și plăcut, reducând riscurile de praf, mucegai și alergeni. În plus, aceste case sunt cu 20-30% mai ieftine decât cele construite din materiale tradiționale.

O alegere ecologică și durabilă

Tehnologia dezvoltată de Mathe Laszlo nu folosește lemn, ceea ce o face o opțiune ecologică. Casele Thermodul sunt prietenoase cu mediul și oferă o izolare termică de înaltă calitate, fiind adaptate cerințelor moderne ale locuințelor eficiente energetic.

Adaptate nevoilor moderne

Mathe Laszlo susține că „inovația Thermodul System este perfectă pentru generația Y,” preocupată de mediu, costuri reduse și maximizarea spațiului locativ. Aceasta reprezintă o soluție ideală pentru cei care caută o locuință modernă, confortabilă și sustenabilă.

Un viitor promițător

Deja acceptată cu entuziasm pe piața americană, rămâne de văzut dacă și România va adopta această inovație. Thermodul oferă o alternativă viabilă la construcțiile tradiționale, răspunzând cerințelor actuale de eficiență și sustenabilitate.

În concluzie, Mathe Laszlo din Zalău a creat o soluție revoluționară care ar putea schimba modul în care construim și locuim. Cu case Thermodul, viitorul locuințelor este mai luminos, mai verde și mai accesibil.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts