Generale

Cristina Bâtlan: Drumul spre Echilibru între Afaceri, Meditație și Modă

Cristina Bâtlan: Drumul spre Echilibru între Afaceri, Meditație și Modă

Cristina Bâtlan, cunoscută afaceristă și co-fondatoarea brandului Musette, ne dezvăluie cum îmbină cu succes viața profesională cu momentele de introspecție și eleganța. Recent, ea a împărtășit experiențe personale care ne inspiră.

Începutul Zilei: Meditație și Ceai Chinezesc

Ziua Cristinei începe devreme, chiar de la ora 5 dimineața, acordându-și timp pentru meditație și savurând un ceai chinezesc pe care îl prepară cu atenție. Prin infuzarea ceaiului de până la 20 de ori, Cristina transformă acest ritual într-o formă de meditație, găsind echilibru și claritate interioară.

Drumul Către Meditație și Autodescoperire

„M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”, spune Cristina, reflectând la un moment important din viața ei. Călătoriile în Taiwan și China au fost puncte de cotitură, unde a descoperit tehnicile de meditație Vipassana. Aceste experiențe au venit în urma unei perioade dificile, despărțirea de fostul soț și partener de afaceri, Roberto. Cu toate acestea, aceasta a rămas concentrată pe dezvoltarea personală și profesională, menținând o relație de colaborare cu fostul său soț.

Antreprenoriatul: O Tradiție de Familie

Cristina se mândrește cu fiul său, Adi, care la vârsta de 19 ani și-a înființat propria companie și acum explorează integrarea Inteligenței Artificiale în afaceri. Ca mamă, a fost strictă, oferindu-i o educație completă pentru a-l pregăti de provocările vieții.

O Nouă Etapă în Viața Personală

Despre partenerul său de viață, Cristina mărturisește: „Pe Instagram! (zâmbește) Petru e din Bucovina, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi.” Relația lor a evoluat treptat, culminând cu o cerere în căsătorie emoționantă la Veneția, chiar de ziua Cristinei.

Îmbinarea Modei cu Afacerile

Participarea ei la „Imperiul Leilor” pentru a treia oară, îi oferă șansa de a evalua tinerii antreprenori și de a contribui la dezvoltarea afacerilor emergente. Stilul ei unic se manifestă și în alegerea pantofilor, preferând modele cu toc înalt de 10 cm, în special cei roșii, numiți „Christine”, simbol al zodiei sale, Taur.

În concluzie, Cristina Bâtlan este un exemplu de echilibru între lumea afacerilor, pasiunea pentru modă și căutarea liniștii interioare, demonstrând că succesul și autenticitatea pot merge mână în mână.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts