Noutăți

Controverse după înmormântarea lui Mădălin Păduran – Acuzații și reacții online

Controverse după înmormântarea lui Mădălin Păduran - Acuzații și reacții online

Tragicul sfârșit al lui Mădălin Păduran a generat un val de emoții și discuții aprinse în comunitate. Zvonurile au fost alimentate de o serie de postări online care au implicat familia, prietenii și presupusa iubită a tânărului. Narcisa, cea considerată a fi fostă parteneră a lui Mădălin, a lansat o serie de afirmații pe pagina sa de Facebook, care au intensificat discuțiile.

„Țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi”, a afirmat Narcisa, susținând că ea a suportat costurile funerare.

Narcisa a adăugat că și vehiculul folosit de Mădălin ar fi fost achiziționat cu ajutorul banilor familiei ei, exprimând frustrare față de critici și lipsa de recunoștință a celor din jur. „Și mașina lui Mădălin a fost cumpărată pe banii alor mei, nu știți multe, mă abțin să nu pun dovezi aici”, a scris ea, subliniind presiunea financiară pe care a suportat-o.

În răspuns la aceste afirmații, familia lui Mădălin a intervenit, de asemenea, printr-o postare pe rețelele sociale. Tatăl tânărului decedat a oferit o perspectivă diferită asupra situației, negând implicarea în inițiativa de strângere de fonduri menționată de Narcisa.

“Țin să vă anunț în calitate de părinte al lui Mădălin Paul, care a decedat în accident, că în contul deschis de mama Narcisei, fără solicitarea noastră și fără să vrem, a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin, acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi, ea folosindu-se de această situație neplăcută și profitând de durerea noastră cât și de el. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani în acel cont crezând că ajung la noi”, a explicat acesta, sugerând că fondurile colectate nu au fost gestionate transparent.

Dezbaterea dintre Narcisa și familia lui Mădălin continuă să stârnească reacții în rândul comunității online, evidențiind complexitatea emoțiilor și a relațiilor în urma unei tragedii neașteptate. Așteptăm să vedem cum se vor clarifica aceste acuzații și care vor fi urmările acestor controversate declarații.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts