Noutăți

Cine este Babasha, manelistul huiduit de la concertul Coldplay de pe Arena Nationala

Cine este Babasha, manelistul huiduit de la concertul Coldplay de pe Arena Nationala

Cine este Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay

În seara de 12 iunie, pe Arena Națională din București, s-a desfășurat concertul mult așteptat al formației Coldplay. În mijlocul unui moment surprinzător, publicul a început să-l huiduie pe Babasha, manelistul invitat să cânte alături de Chris Martin. Acum, Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, și-a exprimat primele gânduri despre această experiență.

Zeci de mii de fani au umplut Arena Națională pentru a asista la spectacolul Coldplay. În deschidere, au cântat EMAA, din România, și Maisie Peers, din Regatul Unit. Spre surprinderea tuturor, Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr artist român: „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”.

Reacția publicului

Inițial, huiduielile au fost timide, dar s-au intensificat rapid. Jurnalistul Cătălin Ștriblea, prezent la concert, a relatat pe Facebook: „În mai puțin de două minute s-a huiduit încet, apoi lung, profund, temeinic. Nu tot stadionul; au fost și aplauze timide, dar apoi huiduielile s-au amplificat. Nu au mai fost doar proteste, ci o revărsare de ură apăsată”.

După concert, mulți s-au întrebat cine este Babasha și cum a ajuns să cânte alături de Coldplay. Vlad Babașa, cunoscut ca Babasha, are 22 de ani și provine din Bacău. El a devenit cunoscut cu piesa „Păi Naa”, care a acumulat peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 11 zile. De asemenea, piesa sa „Baklava” a înregistrat peste 5,5 milioane de audiții. Datorită popularității sale online, reprezentanții Coldplay l-au contactat și astfel a ajuns să urce pe scena de la Arena Națională.

Primele declarații ale lui Babasha

Pe Instagram, Babasha a povestit despre experiența sa alături de Coldplay și Chris Martin, care i-au apreciat talentul. „Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a declarat cântărețul.

@mizi.ro Babasha la Coldplay Bucharest 2024 sursa video Dan Tudor 🤣😱 #manelecoldplay #coldplay2024 #babasha #coldplay #Bucharest ♬ original sound – mizi.ro

Babasha a mulțumit celor care i-au luat apărarea și a explicat că a avut o probă de sunet cu Chris Martin, care a fost impresionat de el. „Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima”, a spus el.

@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A

Controversa asupra manelelor

Babasha a atins și subiectul controversat al manelelor: „Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește și zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat. Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc. Mulțumesc tuturor și de huiduieli, și de orice reacție posibilă. Mâine (n.r. – joi) urmează un show și mai și”, a concluzionat el, menționând că va urca și în această seară pe scenă pentru al doilea concert al trupei Coldplay pe Arena Națională.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts