Noutăți

UPDATE: Micuțul din Botoșani Radu Ayan, A Fost Găsit După Mai Bine de 24 de Ore de la Disparitie

UPDATE: Micuțul din Botoșani Radu Ayan, A Fost Găsit După Mai Bine de 24 de Ore de la Disparitie

UPDATE 18 martie 17.15 : Mai mult de 200 de membri ai forțelor de ordine, inclusiv polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, și voluntari, au desfășurat operațiuni de căutare timp de peste 24 de ore pentru a găsi un copil de 2 ani, care a fost raportat dispărut duminică, 17 martie, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora din județul Botoșani. După o căutare intensivă, micuțul a fost localizat luni la prânz, la 25 de ore de la dispariție, într-o pădure la aproximativ 3 kilometri de locul unde a fost văzut ultima dată.

La doar o zi distanță, comunitatea din Botoșani este zguduită de dispariția neașteptată a micuțului Radu Ayan, care a stârnit o mobilizare masivă a localnicilor și autorităților. Peste o sută de persoane s-au unit în speranța de a-l regăsi pe băiat, care pare să se fi volatilizat fără urmă.

Îngrijorarea este cuvântul care domină starea bunicii lui Radu, care, visând la o revedere cu nepotul ei, a împărtășit cu publicul ultimele momente petrecute alături de micuț înainte de dispariția sa. Familia băiatului, împreună cu întreaga comunitate, se confruntă cu o perioadă de anxietate și incertitudine.

Radu Ayan, în vârstă de doar doi ani, a devenit subiectul unei operațiuni extinse de căutare. Este de neimaginat pentru oricine din oraș că un copil atât de mic a putut dispărea așa de ușor. Toată noaptea, o armată de peste o sută de oameni, inclusiv polițiști și voluntari, au bătut la pas zona în încercarea de a-l găsi pe Radu, eforturi care au continuat neîntrerupt timp de 15 ore.

Faptul că Radu era obișnuit să se joace în curte a făcut ca momentul dispariției sale să fie și mai șocant pentru bunica sa. „Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat și după am anunțat poliția. Să îl fi luat cineva, dar așa din senin să dispară nu se poate!”, a exprimat bunica îngrijorată, conform observatornews.ro.

Ultima speranță a venit de la camerele de supraveghere, care l-au surprins pe Radu apropiindu-se de o pădure, un detaliu care intensifică temerile legate de siguranța sa. Cu toate acestea, comunitatea rămâne unită și speră ca Radu să fie găsit în siguranță cât mai curând.

Poliția a emis un apel către cetățeni, încurajând oricine are informații să contacteze autoritățile. „Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi și voluntari”, comunică oficialii, menținându-și speranța și determinarea de a-l găsi pe Radu.

Într-un moment de profundă îngrijorare și speranță, comunitatea din Botoșani stă unită, demonstrând forța solidarității în fața unei încercări grele. Gândurile tuturor sunt alături de Radu Ayan și familia sa, în așteptarea unor vești bune.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts