Noutăți

Câștigătorului Marelui Premiu la Loto 6/49 din Pitești și-a Ridicat Premiul

Câștigătorului Marelui Premiu la Loto 6/49 din Pitești și-a Ridicat Premiul

Pe 5 martie, o zi obișnuită s-a transformat într-una memorabilă pentru un bărbat din Pitești, care a mers la sediul Loteriei Române pentru a-și revendica marele premiu la Loto 6/49, câștigat în urma tragerii din 25 februarie 2024. Câștigul său impresionant, în sumă de 36.450.832,24 de lei (adică peste 7,32 milioane de euro), reprezintă rodul perseverenței și al unei pasiuni de lungă durată pentru jocul de loto.

Bărbatul, care este în vârstă de peste 45 de ani și lucrează ca șofer, pune mare preț pe familia sa și crede cu tărie că perseverența este cheia succesului în orice domeniu. El joacă la Loto 6/49 de peste 25 de ani, folosind întotdeauna aceleași trei variante, ceea ce demonstrează fidelitatea și consecvența sa față de acest joc.

Descoperirea faptului că a devenit câștigătorul marelui premiu a venit ca o surpriză a doua zi după tragere, când și-a verificat biletul. Cu toate acestea, el a subliniat că intenționează să continue să joace la loto cu aceeași încredere și entuziasm ca întotdeauna.

Câștigătorul misterios, care a preferat să își păstreze anonimatul, lasă în urmă un mesaj de încurajare pentru toți pasionații jocului de loto: „Jucați cu încredere, căci nu se știe niciodată de unde vă poate veni norocul care să vă aducă fericirea supremă de a câștiga”.

Această poveste remarcabilă servește ca sursă de inspirație pentru mulți, demonstrând că, uneori, răbdarea și credința în propriul noroc pot conduce la realizări extraordinare.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts