Sport

Câștigătorul Survivor 2024: Zanni Triumfă în Finala Mare și Câștigă 100.000 de Euro

Câștigătorul Survivor 2024: Zanni Triumfă în Finala Mare și Câștigă 100.000 de Euro

Zanni, binecunoscutul concurent de la „Survivor All Stars”, a reușit să își asigure un loc în semifinalele competiției din Republica Dominicană, fiind primul dintre cei cinci rămași în concurs. Într-o declarație sinceră, Zanni a împărtășit cu cine ar dori să meargă mai departe în semifinale:

“Toți au fost buni, există mai multe podiumuri la Survivor, e podiumul îndemânării și podiumul vitezei, acesta este un traseu la care ai nevoie de amândouă, numai că traseul contează un pic mai puțin decât finalizarea…Sorin și Iancu”, a spus Zanni.

Acum, când „Survivor All Stars”, emisiunea de succes de la Pro TV, a ajuns în faza semifinalelor, speculațiile sunt în toi. Premiul cel mare de 100.000 de euro a fost un stimulent major pentru toți participanții.

Favoritul Pariorilor: Zanni

Chiar dacă Pro TV urmează să difuzeze semifinalele, deja cunoaștem cei trei finaliști care se vor înfrunta în marea finală de joi, 30 mai. Potrivit caselor de pariuri, Zannidache este favorit să câștige, având o cotă de 5.00.

În urma lui, cu o cotă de 6.00, se află Iancu Sterp, iar Andrei Ciobanu ocupă locul al treilea, cu o cotă de 30.00, ceea ce îi diminuează semnificativ șansele de a câștiga premiul de 100.000 de euro.

Recompense Generoase pentru Concurenți

Premiul de 100.000 de euro nu este singura recompensă pentru participanții la „Survivor All Stars”. Fiecare concurent primește între 2.000 și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în junglă. Astfel, marele câștigător ar putea acumula în total peste 160.000 de euro.

În concluzie, cu o combinație de îndemânare și viteză, Zanni a reușit să impresioneze și să devină favoritul acestei ediții. Așteptăm cu nerăbdare marea finală pentru a vedea cine va pleca acasă cu marele premiu și gloria supremă în „Survivor All Stars”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts