Noutăți

Călătorii cu trenul spre Istanbul, Sofia și Varna – Detalii despre rute și bilete pentru români

Începând cu 14 iunie 2024, pasionații de călătorii feroviare din România vor avea oportunitatea de a explora noi destinații fascinante. CFR Călători introduce rute directe cu trenul către Istanbul, Sofia și Varna, conectând astfel Bucureștiul cu aceste orașe importante din regiune.

Trenul internațional „România” va opera zilnic pentru a asigura aceste legături, plecând din Gara de Nord București la ora 10:47. Călătorii vor putea ajunge în Istanbul/Halkali la ora 06:34 a zilei următoare, oferind o experiență de noapte pe traseu. Detalii similare se aplică pentru destinațiile Varna și Sofia, cu trenuri bine programate pentru a asigura sosiri și plecări convenabile.

Pentru cei interesați de costuri, un bilet pentru călătoria București-Istanbul în vagon cușetă se ridică la 56 de euro, aproximativ 280 de lei. Dacă Varna este destinația aleasă, un bilet de clasa a 2-a va costa 31 de euro (circa 154 de lei), în timp ce pentru Sofia prețul este de 32 de euro (aproximativ 160 de lei).

Programul de retur este bine ajustat pentru a facilita o planificare eficientă a călătoriei. De exemplu, pentru Istanbul, trenul pleacă la ora 20:00 și ajunge în București la ora 17:17, oferind timp suficient pentru conexiuni sau o zi de vizitare în orașul de sosire.

CFR Călători oferă flexibilitate în achiziția biletelor, acestea fiind disponibile atât în stațiile și agențiile de voiaj deschise traficului internațional, cât și online pe platforma https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro. Opțiuni suplimentare includ ridicarea biletelor direct din gară sau livrarea prin curier, facilitând accesul călătorilor la aceste servicii.

Aceste conexiuni vor rămâne active pentru o perioadă limitată, până pe 14 octombrie 2024, oferind o fereastră excelentă pentru planificarea unei escapade memorabile într-unul dintre aceste orașe pline de istorie și cultură. Fie că doriți să descoperiți misterele Istanbulului, frumusețile litorale ale Varnăi sau patrimoniul cultural al Sofiei, acum aveți toate motivele să alegeți trenul pentru aventura dvs. europeană!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts