Religie

Misterele Profetice ale Părintelui Arsenie Boca

Misterele Profetice ale Părintelui Arsenie Boca

În universul profetic al României, figura părintelui Arsenie Boca stă ca un far de mister și neliniște. Părintele Arsenie Boca, prin profețiile sale, a pictat un tablou tulburător despre viitorul României, cu o focalizare specială pe o eventuală invadare a țării de către puteri străine.

Una dintre cele mai alarmante profeții ale sale se referă la invadarea României de către Rusia, Bulgaria și Ucraina. Acesta a prezis, într-un moment de revelație, un viitor sumbru pentru România, marcând imaginația colectivă a poporului român.

Părintele a lăsat o profeție specifică și dramatică: „România, ocupată de Rusia, Bulgaria și Ucraina”. Această viziune a fost exprimată chiar înainte de trecerea sa la cele veșnice și continuă să resune în mintea multor români.

Arsenie Boca a vorbit despre un război devastator, folosind imagini apocaliptice și a făcut aluzie la evenimente terifiante: „Se va ridica un popor de la Răsărit, fără cruce, va bântui casele oamenilor, se va bea sânge de om, se va mânca carne de om! Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă.”

Aceste profeții au fost făcute în jurul anilor 1945-1946 și par să fie inspirate din interpretările Bibliei, în special din Apocalipsă.

Profețiile lui Arsenie Boca, pictate și la Biserica din Drăgănescu, vorbesc despre aceste viziuni sumbre și rămân un subiect de fascinație și temere.

Pe lângă predicțiile părintelui Arsenie Boca, figuri ca Nostradamus și Baba Vanga au făcut de asemenea profeții despre conflictele majore ale lumii. Baba Vanga, de pildă, a prezis dominanța Rusiei pe scena mondială: „Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins, glorie lui Vladimir, glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat”.

Și Nostradamus a făcut referințe la acțiunile Rusiei: „Din Rusia se apropie în masă, Distrugătorul va ruina acel oraș, violentă distrugere Romaini va suferi, astfel flăcările marelui război nemaiputând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu, un expert în interpretarea profețiilor lui Nostradamus, a sugerat că unele referințe la România ar putea fi interpretate greșit, dat fiind că în timpul lui Nostradamus, România nu exista ca stat independent.

Astfel, profeția părintelui Arsenie Boca, „România, ocupată de Rusia, Bulgaria și Ucraina”, continuă să stârnească emoții profunde, reflectând temerile și speranțele unui popor care privește spre viitor cu incertitudine.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts