Noutăți

Are 90 de ani și vinde mărțișoare cu un leu în fața la LIDL pentru a avea bani de mâncare! Mămăița se teme zi de zi să nu fie dată afară din parcarea supermarketului!

Are 90 de ani și vinde mărțișoare cu un leu în fața la LIDL pentru a avea bani de mâncare! Mămăița se teme zi de zi să nu fie dată afară din parcarea supermarketului!

În orașul Bragadiru, o bătrânică a hotărât că e momentul ca lumea să își dea seama de talentul ei neobișnuit. Zi de zi, ea își expune mărțișoarele lucrate manual pe străzile orașului, lucrări delicate croșetate de mâinile ei iscusite.

La venerabila vârstă de 90 de ani, această doamnă demonstrează un talent remarcabil pentru croșetat, creând mărțișoare într-o varietate de forme și culori. Talentul ei nu a rămas neobservat, devenind o figură cunoscută printre locuitorii din Bragadiru.

Această femeie talentată a câștigat rapid popularitate pe rețelele de socializare și în grupurile comunitare din Bragadiru. Mai mulți locuitori care au avut ocazia să cumpere mărțișoarele confecționate de ea au decis să o fotografieze și să împărtășească imaginile online, sperând că astfel vor atrage mai multă atenție și ajutor pentru ea.

În mod obișnuit, bătrâna își așteaptă clienții în fața unui LIDL, dar și lângă alte magazine precum Penny și Pepco, sau chiar în parcurile din apropiere. Prețul pe care îl cere pentru fiecare mărțișor este simbolic, doar un leu, în contrast cu valoarea mult mai mare pe care acestea le-ar avea în magazine.

O localnică, impresionată de munca depusă de această bătrânică, a postat pe grupul din Bragadiru următoarele cuvinte: „Mărțișoare făcute cu truda și suflet. Sunt absolut minunate.”

O altă persoană care a întâlnit-o în fața LIDL a stat de vorbă cu ea și, după ce a fotografiat-o, a încurajat pe alții să cumpere mărțișoarele ei, spunând: „Mămăița din imagini, stă în baston, la intrarea Lidl Bragadiru – Cristalului, cu o cutie de mărțișoare minunate, croșetate de mâinile ei. Am rugat-o să mă lase să îi fac câteva poze, în speranța că vor ajunge să fie văzute de cât mai multe persoane și mi-a zis că se teme că va fi alungată în curând. Dacă doriți să oferiți un mărțișor special, autentic, confecționat cu mult efort de niște mâini trudite, o găsiți zilele acestea lângă București. Vă rog ajutați distribuind!”

Din păcate, această bătrânică își trăiește zilele cu frica de a fi alungată de la locurile unde își vinde mărțișoarele. În ciuda acestui fapt, pasiunea ei pentru croșetat rămâne evidentă, așa cum se poate vedea și din faptul că preferă să poarte încălțăminte croșetată, păstrând tradițiile și meșteșugurile vechi. În fiecare zi, ea se confruntă cu teama de a fi îndepărtată de către personalul de securitate al magazinelor sau chiar de autorități.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts