Noutăți

Anca Molnar, Make-up Artistul Vedetelor, a Murit la 35 de Ani

Anca Molnar, Make-up Artistul Vedetelor, a Murit la 35 de Ani

Anca Molnar, Make-up Artistul Vedetelor, a Murit la 35 de Ani. Mesajul său de Adio este Emoționant

Anca Molnar, un make-up artist foarte apreciat în România, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani. Ultimul său mesaj, plin de emoție, a fost dezvăluit de partenerul ei de viață, Claudiu, cu care a împărțit 15 ani de relație.

Originară din Timișoara, Anca Molnar a fost un dermopigmentist talentat la un salon de înfrumusețare. Ea avea o mare încredere în medicii care o tratau și a luptat cu demnitate împotriva cancerului, trecând prin două intervenții chirurgicale pe creier. Era foarte iubită de clientele sale și și-a păstrat speranța până în ultimele momente ale vieții.

Anca a lăsat în urmă un soț devotat și un fiu. Vestea tragică a fost anunțată de Claudiu Molnar pe rețelele de socializare, unde a împărtășit și ultimele cuvinte ale Ancăi.

“Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar, scrie wowbiz.ro.

Unde va fi Înmormântată Anca Molnar

Anca Molnar va rămâne în inimile celor care au cunoscut-o și ale clienților salonului său de înfrumusețare. Mulți au transmis mesaje de condoleanțe la aflarea veștii că Anca a murit pe 11 iunie 2024.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu pot participa la priveghiul organizat la casa mortuară Angels, pe Calea Lugojului, începând cu ora 18:00. Locul este cunoscut drept fostul restaurant Trafic.

Familia a anunțat că înmormântarea va avea loc joi, 13 iunie 2024, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea. Ora exactă a ceremoniei nu a fost încă comunicată de soțul Ancăi Molnar.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts