Generale

Al Bano și Romina Power – Emoție și Bucurie: Fiica lor aduce pe lume o nepoțică

Al Bano și Romina Power - Emoție și Bucurie: Fiica lor aduce pe lume o nepoțică

Veste Mare în Familia Al Bano și Romina Power: Sunt din Nou Bunici!

În lumea muzicii internaționale, cuplul Al Bano și Romina Power se numără printre cele mai admirate și cunoscute duo-uri. Recent, aceștia au primit o veste extraordinară, care le-a adus multă fericire. Fiica lor, Cristel Carrisi, în vârstă de 35 de ani, le-a făcut un cadou minunat: o nepoțică!

Micuța, numită Rio Ines, a venit pe lume sănătoasă și este alături de părinții ei, Cristel și soțul ei, David Luksic. Acest eveniment îi face pe Al Bano și Romina Power bunici pentru a treia oară. Al Bano a împărtășit această veste emoționantă în cadrul unei emisiuni TV, exprimându-și bucuria și emoția de a fi bunic din nou.

Cristel și David sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2016, în Salanto. Cuplul are încă două fetițe, prima numindu-se Kay Turone, un omagiu adus bunicii Cristel, iar cea de-a doua, Cassia Ylenia, un tribut adus surorii ei dispărute.

Tragedia ce a marcat familia în urmă cu 26 de ani este dispariția fiicei lui Al Bano și Romina Power, Ylena Carrisi, în timpul studiilor în Statele Unite. Ultima dată văzută în New Orleans, pe 6 ianuarie 1994, cazul ei rămâne un mister. Recent, autoritățile din SUA au redeschis ancheta, analizând posibilitatea ca o victimă a unui accident rutier din Florida să fie Ylena. Procesul de identificare implică compararea ADN-ului victimei cu cel al lui Al Bano.

Un detaliu tulburător este legat de criminalul în serie Keith Hunter Jesperson, supranumit Happy Face Killer, care a mărturisit comiterea a 160 de crime, dintre care doar 8 au fost dovedite. Exista suspiciuni că Ylena ar fi fost una dintre victimele sale. Acest caz tragic adaugă un strat de melancolie la bucuria recentă a familiei, reamintindu-le de pierderea suferită cu mult timp în urmă.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts